annesinin_beybisi kızlar tamam biliyorum her gün yapılması gerekiyor ama reglim bitti bugün başladım ama belli belirsiz bir cizgi var bu zaten yarına kadar tam kırmızi olmaz 2 günde bir yapsak kırmızı olmaya başlayınca her gün yapsak daha mantıklı olmaz mi ?
Silvergirl annesinin_beybisi bittikten hemen sonra başlanılmıyor, reglin düzenliyse en az 8-9 gün sonra başlayın 9. Günden sonra rengi değişmeye başlayacaktır. Öyle takip edin şuan erken
Fatmayigit1 annesinin_beybisi merhaba :) ben instagramda minnakkurabiyeler diye bir sayfayı takip ediyordum. Bir hanımefendinin sayfası. Bir cok kişiyi hamile bıraktı ovülasyon testleri satıyo aynı zamanda beraber takip ediyorsunuz. İnnovita nın markasını satıyo ben aldım cok güzel testler ve hassas testler. Her gün yapılması gerek testlerin. Cünkü herkesin yumurtlama zamanı bir değil adet bitiminden hemen sonra yapmaya başlıyorsunuz ve tarih olarak not alarak cubukları yapıştırıp takip ediyorsunuz hem düzenli oluyor hem yumurtlama zamanınızı takip ediyosunuz sonrasında çatlamayıda görebiliyosunuz. Benim size tavsiyem o bayanı takip edin testlerinden de alın ben ara vermiştim şans eseri hamile kaldım bende testlerden kullandım. :)
Umutduru annesinin_beybisi Ben de adet bittiği gibi başlamadım bi 2 3 gün gecince başladim baktim koyuluğuna silik gibiyse araya 2 gün koydum sonra yeniden yaptim gittikce koyulaşacaktır zaten
annesinin_beybisi Silvergirl bende pccos var o yuzden bittikten sonra başlıyorum ne zaman yumurtlayacagim belli degil
Nehir-Poyraz Silvergirl alakası yok ben 9.günü yumurtlamayı gördüm hemen olanlarda var hemen başlanması gerekiyor geçen ay geç oldu bu ay erken oldu mesela yine bekleyip yapsaydım yumurtlamayı kaçıracaktım
Silvergirl annesinin_beybisi şuan silikse çok başı olduğu içindir, 2 günde bi yapılabilir ozaman. Aynı saatlerde yapın genellikle
Nehir-Poyraz annesinin_beybisi bende öyleyim hergün yap aralıklı yapma kaçırırsın yumurtlamayı ben geçen ay 29uncu gün yumurtladım bu ay 9uncu gün
annesinin_beybisi Silvergirl evet en iyisi öyle yapayım ya belli bir sekilde cikana kadar 2 günde yapayim aslinda regl 28 en fazla 30 günde oluyor bazen 29 ama pcos olduğundan riske atmak istemedim
Nehir-Poyraz Silvergirl benim hergün silikti ertesi gün birden çift koyu oldu yanlış yönlendirmeyelim bence çünkü sıvı alımı testleri çok etkiliyo yapıldığı saatlerde öyle
Silvergirl annesinin_beybisi şuan erken zaten hatta 2 değil bence 4-5 gün bekle şuanki görüntüler ilerleyen zamanlarda kafanı karıştırır. Hayırlısı olsun :)