celikbebeklerr Masal53 ben bugun yapmaya calistim aslinda el yetişiyor, hoş degil ama mecbur ya her seyi deneyecem gibi😀😀
Evindarr Senaz_1 aynen yaa 😔 bende Allah’ın izniyle Ağustos’ta doğuracam ve gerçekten hava çok sıcak olacak. 😖
Zabite Ben dogurdum 37 haftamda Şükür her şey normal kuvezde kalmadi dugurmadan bi gün önce 5 bardak ahududu yaprağinda cay hurma
hemsirebirannee celikbebeklerr Squat merdivenleri yan yan inip çıkma yürüyüş yer silme perine masajı kegel egzersizi ahududu yaprağı çayı ada çayı acve hurması tek sayı ile yenmeli çörek otu yağı yada zeytinyağı içmek sıcak suda oturmak
yesilkahve hemsirebirannee özellikle acve hurması mı? Ve adaçayının bi sınırı var mı, bazıları kan sulandırıcı olduğunu söylüyor da
hemsirebirannee yesilkahve Günde bir bardak ada çayı kafi. Acve olursa daha iyi en şifalı olan o ama hangisini bulursanız
Huzurmelegim_28 Benim dünden beri vajinam acıyor koltukta bile oturamıyorum bacaklarımı bile kapatamıyorum vajina kasılması dedikleri bumuu oluyor gece uyutmadı bile 31+4 oldukk