Meless Gzde_14 fitil kullandım krem kullanıyorum şimdide. Banyoda sirkeli suyla taharetlenebilirsiniz. Kaşıntıyı geçiriyor. Ben her gün banyoda son suyuma sirke döküp yıkıyıp çıkıyorum. Doktorum önermişti
Gzde_14 Eşime tanıdik eczaneden fitil almasını istedim hamilemiyim bilmiyom daha hastalanmadım önerebileceğiniz fitil krem ismi var mı?
ekoglu34 Gzde_14 oncelikle doktora gebeliginiz olup olmadigini kesinlestirin. Daha sonrasinda durumunuza gore tedavi verilir. Lutfen kulaktan dolma ilaclari alip kullanmayin. Hamileyseniz bebeginize zararli olabilir.
Zeynep_elam Gzde_14 test yaptırın sağlık ocağında aile hekiminize sorun hamile olsanız bile biseyler yazar illaki🌺
Gzde_14 Zeynep_elam çok kötü bisey yani hamile olsam belirti olur diyorum ama bilmiyom inşallah hamileyimdir
Minigimm0611 Gzde_14 kaşıntı için travozol kullabilirsiniz evet ama fitili antibiyotik onu burdakilerin önerisine göre kullanmayın doktora görünün önce enfeksiyon varsa eğerki
Gzde_14 Minigimm0611 muayene olmak iyi gelmiyor bana akınti ve koku oluyor o yüzden kendim halletmeye çalısıyom