birprensesvebirprensannesi Son haftalarda akıntının çoğalması doğumun yakın olduğu anlamına mı geliyor? İlk defa bu kadar çok akıntım olmaya başladı.
ysmn_kck17 birprensesvebirprensannesi Benimde ve bu beni biraz tedirgin ediyor daha yeni 35nci haftamizla girdik 🥺
Zeynep_ayaz birprensesvebirprensannesi bende 33+4 akintim cogaldi cok rahatsizim bu durumdan gunluk ped kullaniyorum durmadan 🤦♀️🤷♀️
Glsmyldz09 birprensesvebirprensannesi canım ben 40+2deyim akıntı 30.haftadan beri var. Sanırım onla alakası yok 🙏🏻
birprensesvebirprensannesi Zeynep_ayaz Benimde öyle vardı ama en son idrar tahlili verdiğimde çıkmadı enfeksiyona bağlı değil yani nedenini anlamadım doğum yaklaşınca çoğalır diyorlar da🤷
Zeynep_ayaz birprensesvebirprensannesi ben oglumda da son haftalarda boyleydim de insan cok rahatsiz oluyor ya 🤦♀️🤷♀️
birprensesvebirprensannesi Zeynep_ayaz Peki bu akıntı durumu çoğaldıktan kaç hafta sonra doğum oluyor 🤷
Zeynep_ayaz birprensesvebirprensannesi 38+5 de dogum yapmistim cnm 34 haftada baslamisti yogunlasma genelde ama herkesin bunyesi farkli 🤔🤷♀️
birprensesvebirprensannesi Glsmyldz09 Bende hep vardı da baya bı çoğaldı ilk defa bu kadar çoğaldı yani
birprensesvebirprensannesi Glsmyldz09 Valla ben 6 7 oluyor her tuvalete gittiğimde bayaaa bı geliyor. 🤷
Glsmyldz09 birprensesvebirprensannesi bana normal geliyo ama siz bi sıkıntı görüyo gibiyseniz en azından yakınınızda bi eczaneye danışın 🙏🏻
Yasemin_in68 birprensesvebirprensannesi normal canım o haftalarda zaten çoğalmaya başlıyor benimde öyle oldu