Leylakkk Hayzem benim ilk yerleşim yeri sağ taraftı ama 8 haftalıkken gittiğimde ortadaydı😂😂 ne olacak şimdi
Hayzem Leylakkk bebek büyüyor dolayısıyla bunlar sadece bir teori bnmki de kız yerleşme yerine göre doktor da kıza benziyor dedi ama bu hafta tekrar gidecem kesin bakalım 😁
HaticeNur34 @Guneyinannesi1 çoğu kişi erkek diyor ama erkek belirtisi hiç yok bende ya 😂bide bebeğim karnımın sağ üst bölgesinde ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyeti 😊🙏
Guneyinannesi1 HaticeNur34 belirtilerle alakasi yok takılma onlara bebeği nasi hissettin kız ustte oldugunu ben heryerimi elliyorm bi farkedemedim nerde oldugunu 😆
HaticeNur34 @Guneyinannesi1 hahahah Allah siizi ya kalp atışından anlıyorum nerde oldugunu ilk haftalarda solda alttaydı sonradan değişti sağ üstte atıyor kalbi 😀11 haftalık olduk bakalım perşembe günü kontrol var doktorumdan da bi tahmin alıcam inşallah😊🙏
Leylakkk Hayzem benim de ayın 21 inde kontrolüm var doktorum öğreniriz o zaman cinsiyetini demişti 13 haftalık oluyor bakalım gostercekmi yaramaz🤗