Kuben Anne yanı olan park beşik almak istiyorum. Aslında istediğim bir marka var ama her gün zam geliyor sanki. Bu yüzden alternatif bakmaya başladım ve bu markayı gördüm. Alan ve ya kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum 🥰
Mrym1407 Bende park beşik alacağım baya bir araştırdım Elele marka veya uni baby alacağım. Fiyat ve kalite olarak bana uygun geldi
Kuben Mrym1407 Dedikleriniz anne yanı oluyor mu acaba ? Gerçi çok da gerekli bir özellik mi onu da bilemedim. O markalara da bakacağım teşekkür ederim.
bykarakan poncikveannesii ben kullanıyorum şuan anne yanı olması bence avantaj çok çok aşağı inmiyor bazı yataklar komple bir tarafı aşağı inip anne yanı oluyor da bu öyle değil ama iyi gerekte yok gece kızım kalkınca yanıma almadan mamasını veriyorum sallanıyor da altında 2 ek aparat var takınca sallanıyor çıkarınca sabit ve de çok hafif benim işimi çok görüyor ben ekimin ilk haftasında mağazadan 970 liraya almıştım şuan ne kadar bilmiyorum
poncikveannesii bykarakan şu an indirimde gördüm normlde de fiyatları uçmuş zaten alıp almamakta kararsız kaldım sizinkide bu model mi https://imgyukle.com/i/k4n09s
bykarakan başındaki döner 3 yıldızlı şey aman aman kaliteli bişi değil ama söyliyim ben kullanmıyorum çocugun kafasına düşer diye evhamlıym
poncikveannesii bykarakan merhaba ben aldım ürünü şimdi kurdum ama anne yanı nasıl oluyor nasıl indrcem kenarını
bykarakan poncikveannesii babyhope yazan bir etiket var onu karşı tarafı uzun kenarda iki taraflı klips var içe doğru çekiyosun aşağı indiriyosun
poncikveannesii bykarakan zaten açıldığı tarafı biliyordum ama düğme var sandım basıp indrmek için oraya bakınca ok işaretni gördüm çektim indi😂