Elcnbykckr Merhaba doktorum Ocean mummy yazdı fakat ben onu nasıl icecem bilmiyorum malum mide bulantılarımda var onu yutmak mesele 🙄 önerisi olan varmı
mrsflowers Elcnbykckr gece yatarken iç ben Peşinden hemen tuzlu şeyler yiyorum zeytin vs yoksa midem kalkıyor 😭 sanki balık kokuyor gibi geliyor
yasmiinnn Elcnbykckr Bende ilk bu balık yağını aldım ama yutmak zor geldi kullanamadım. O yüzden easyfishoile geçtim kapsül değil yumuşak jel formda çiğneyip yutuyorum hiç balık tadı gelmiyo rahar rahat midem bulanmadan kullanabiliyorum
Meless Elcnbykckr evet her gün içiyorum benim ilacım krilom omega 3 kokusuz verdi doktorum ama yinede nolur nolmaz gece içiyorum bütün vitaminlerimi
mrsflowers Elcnbykckr aynısı canım ocean mum bitti nerdeyse benim çok şükür 5,6 tane kaldı başka vitamne geçiyoruz ama oda ondan aşa kalır değil kocaman 🤣🤣
Elcnbykckr Meless ya ben özellikle küçük istedim olabildiğince doktor da bunlar standart oluyor boyları hep dedi sizin ki büyük olanlardanmı
yunusemreninannesii Meless hangi marka sizinki birde krilom olanlar hiç koku yapmıyorum birde fayda olarak aynımı acaba
Meless Elcnbykckr malesef canım benimde kocaman inan her içerken boğazımda kalacak mı korkusu yaşıyorum allahtan dışı kaygan kayıp gidiyor
busrabyrm97 Valla hiç gece yatarken içmeyin dün gündüz unuttum gece yatmadan içtim istifra ettim çok ağır kokuyor
Elcnbykckr mrsflowers Ocean mummyde koku varmı acaba bide tahminen nekadar büyük ya ilac progestan kadar mı
Meless yunusemreninannesii daha faydalıymış araştırdım doktorumda çocuklarımda da krill yağı içeren omega 3 kullanıyorum dedi. Krill yağı faydalarına bakın netten içinize sinerse doktorunuza sorun onu kullanın
mrsflowers Elcnbykckr bana kokuyor gibi geliyor canım bilmiyorum başkasına nasıl geliyor progestan kullanmadım canım bilmiyorum onun kadar mı yani ufakta değil biraz büyük
Eema Elcnbykckr bende kullanıyorum progestanla aynı boyutta kokusu hiç yok bi paket bitirdim ikinci paketi aldım