Gebbe 40+4 te doktorum sancim gelmediği için cuma gününe yatış verdi. Bu benim ikinci dogumum olcakti ama 40 hafta boyunca çatı muayenesi hiç olmadım korkum acilmam olmazda canım çok yanar diyeydi suyumu onlar patlatirsa diyede çok korktum 😉ama hiç korkulcak gibi değilmiş bunu söyleyeyim size. 10 buçuk gibi yatışım yapıldı suni sanci en az dozda verildi ve 4 cm acilmam vardı bunu duyunca bütün endişem gitti doğururum ben dedim 🤗 neyse acilmam 5 cm 7 cm derken ebe suyunu patlatalım sancıyı hizlandiralim zaten ikinci doğum hemen gelir dedi ve suyumu nasıl patlatacagini bilmiyordum ki muayene ederken patlatmış bile sıcak sıcak aktı gitti😁 amanın saat öğlen 2 başladı sancılar ben kıvran kıvran ama 15 dk kıvranmışım bana saatler gibi geldi ve dedim ben ikincam tuvaletimi yapıyorum ebe baktı 9 cm 😂dogumhaneye girdim ve birkaç ıkınmayla geldi pamuk kızım Alyam💕 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dileyen herkese tatdirsin bu duyguyu ben ikinci kez anne oldum bin şükür ✌🤗👨👩👧👦
Nisanurr Hayırlı uğurlu olsun kuzum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim meleğinin kokusunu eksik ettirmesin burnunun ucundan 🦋🙏💙
Gebbe Tuba704 bende hafifledim rabbim sana ve tüm gebelere çok çektirmeden doğum nasip etsin inşallah 😍