momsboys Aysn0232 bende diyecem cok kasılmam var diye belki catı muayenesi yaparlar çünkü bana 39 da yaparız catı muayenesi dedi nstde sancı cıkmadıgı sürece
Aysn0232 momsboys nst de bendede sancı pek çıkmadı ama çatı muayenesi nde açılma vardı en geç 3 güne dogurursun dedi
ruyadandunyaya esratalha postlarıma bakarsanız detaylı bi şekilde anlattım ama doktorunuza sorun yine de 🤗
esratalha ruyadandunyaya ben de bunu yaptım işe yaramış mı yarın görcem ama başı tam midemin altındaydı. Şimdi yatay duruo midemin orası boşaldı çünkü. Tam dönmedi de 🙈 Acaba 1-2 kez yapsak gün içinde nolur ki. Benim bebiş biraz iri. Aşağısı daha darmış o yüzden de dönemiyo olabilir
Babyhappy58 ruyadandunyaya merdiven inip çıktım 5 kat 2 kere daha sonra biraz uzandım baktım dönmüş sağımdaydı soluma gecmiş 😀😀 bi farklılık yok 🤯 doğurursam inşallah söylerim ama gelmeyecek gibi
ruyadandunyaya esratalha benim bebeğim de iri 38+3 haftada 3700 gram boyu da uzun nasıl döndü çocuğum aşağı dönene kadar bi yerleri acımamıştır inşallah 😅 dönmeden önce kafası sağ göğsümdeydi o kadar ağrıyordu ki şimdi baya rahatladım
Sa2885 37 +3 olduk carsamba kontrolumuz var galiba sezeryan olacak cunki bebegim ter duruyor ve dis agrisindan ölmek üzereyimm bi önerisi plan varmi nasil rahatlatcamm kendimi bilmiyorum 😥
momsboys Sa2885 benim dişimdede cok agrı oldu sinirleri alındı 22. haftamda ilaç koyup kapattı dogumdan sonra kanal tedavisi olacak ama bu haftalarda yapmıyorlar sanırım bişey
Simaykeskin momsboys bebek hareketleri nasip bende 37deyim ccokk azaldi gibi. Elimi koymasam hissetmiyorm
Miababe ruyadandunyaya benimde 38+3 kilomuz 3950 olmuş doktor kilolu benek diyor sanırım cuma günü çatı bakıp sezeryana gün verecek zor olur dedi bugün. Basından beri normal için o kadar uğraştım ama nasip ne diyelim. Sizin doktor normal mi diyor
ruyadandunyaya Miababe evet çatı kontrolünden sonra normal dedi inşallah normal doğurabilirim en başından çok sağlıklı beslendim ama genetik olarak bebeğim iri olucak aslında hiç sağlıklı değil ama yapıcak bişey yok 😢