Drysrkn Kız güzelliği alır erkek güzelleştirir derler ama benim bebeğim erkek yüzüm aivilce yuvası ve leke 😣 aynı sorunu yaşayan var mı?
Aslhn12 Drysrkn bunun böyle bi şeyle alakası yok. Yani benim ablam çok güzelleşti hamileyken ve erkek bebek doğurdu. Bu kişiden kişiye değişir cinsiyetle alakası yok
YuvarlanamayanPandaa Drysrkn benımkı kız aksına yüzümde leke sıvilce siyah nokta hiç kalmadı güzelleştirdi oğlumda çırkınleşmıştım her bünye aynı olmuyor
Melakya Drysrkn benım 3 yasında kızım var cok puruzsuz güzel bi cildim vardı şimdi 7 haftalık hamıleyım cene bölgem hep sivilce bakalım cinsiyet ne🤩🤩
Cicek10 Drysrkn kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ilk haftalar benim de oldu biraz sonra geçti şimdi gayet iyi cildim
Mom789 Benimde kiz ama 9 ay boyunca tek bir sivilce de çıkmadı leke de olmadi zaten beyaz tenliydim iyice cildim bebek gibi oldu 😂 bu hurafede tutmadı
Lulemom Mom789 aynen benimki de kız. Yüzümden sivilce eksik olmazdı. Hamileliğimden beri 7 ay oldu tek bi leke sivilce yok yüzümde 😄 pürüzsüzleşti resmen
Nrgsalp Mom789 aynn bnimxe ole hatta karnim önde top gibi annem oğlan karni bole olur diyor doktorlar kiz diyor.
Asyaayaz1 Bu hormonlarla alakalı bir durum ilk gebeliğim erkekti yüzüm aynıydı şimdi kızım olucak nasipse yine cildim aynı🤷♀️
BabyBabyy01 YuvarlanamayanPandaa benim ilki kızdı yüzüm gözüm heryerim şişti hele burnum ayrı bı eyaletti sindi 10 haftaligim cinsiyet daha belli değil ama her gün kalktığımda sivilcelerle uyanırım burnumda aynı kocaman 😄
Esraali Drysrkn erkeklerde göbeğim ve gögüslerim karardı yüzüm cok güzeldi, kızımda sadece gögüslerim karardı cildim yine güzel ve tek sivilce cıkmadı zaten sivilceye yatkın biri değilim bakaılm asıl kızım nasıl olacak 🥰🥰
aslannaz21 Drysrkn sivilceler gitti lekeler kaldii butun guzelligimi aldi oğluşum kizimda da aksine bebk gibiydi cildim
dlnyny Drysrkn bir yerde okumuştum erkek bebek erkeklik hormonu salgılar anneyi çirkinleştirir diye ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏻♀️ İlk 4-5 ay çok çirkinleşmiştim bende sonra biraz daha düzeldi cildim vs
Mom789 Nrgsalp hahahah oo tüm hurafeler bendede erkek cikiyor makas yüzük testi,karjn sekli,aserme,karin cizgisi,göğüs rengi vs hep erkek cikiyor neredeyse bebe doğacak kiz diyorum yok erkek bence diyor çevremdekiler 😂
DenizSayer Drysrkn bebeğim kız aynı sorunları yaşadım resmen mayın tarlasına döndü özellikle çenem lekeli lekeli sivilceler hala bile çıkıyor takmıyorum artık son zamanlarda geçer dediler ama yok geçmiyor özgüvenim gitti resmen tek bir sivilcem bile yoktu hamilelikten önce 😒
Nrgsalp Mom789 ayni ayni benimde tüm brlirtileer erkek ama doktorlar kiz diyor .bni bile kuskuya dusuruyor çevremdekiler
Emel123 Drysrkn erkek bebek bekliyorum. Yanaklarımda kararmalar var. Esmer olduğum için bronzlaştırıcı sürmüşüm gibi. Ama çenem kapkara oldu. Ona çare de yok. Çok çirkin oldu. Kızla erkekle alakası yok sanırım bu işin
Teacher-mom Drysrkn valla erkeğe hamileyim güzelliğimi almadı sağolsun hatta güzelliğime güzellik kattı oğluşum 🎈😍🤗