Tostosunannesiii Bugun kesem çok sukur gözüktü bebek ne zaman göZükür acaba? Doktor 10 gün sonra gel görelim dedi ama . Fikir verir misiniz
Aslhn12 Tostosunannesiii bebek 6-7 haftalarda gözükür ben net bir şekilde 6+3 falandı sanırım gördüğümde. Senin normal kafana takma canm
246810 Tostosunannesiii Bende 5. Haftada keseyi gördüm 7+4 de kalp atışını duydum . şu an duymamaniz gayet normal acele etmeyin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
sumeyraballl Tostosunannesiii 6+3 de hem bebeğimi gördüm hem kalp atışnı duydum 9. Haftaya kdr yolu var
Tostosunannesiii Aslhn12 ohhhh çok şükür o zaman çok çok sağol 🌹 haftaya 6+5 olcam gözükür umarım 🤲🏻🤲🏻
Tostosunannesiii Semanurozgan benımde kesem gozuktu ama bebek gozukmedı daha sen gördünmü peki bebeği
Semanurozgan Tostosunannesiii valla doktor kese gözüküyor dedi ama bebekle ilgili birşey demedi canım ya
Fatma_7 Haftada gözükmüştü civcivim 5 . Haftada kese vardı sadece normal yani gittiğinde hem civcivini görürsün hem kalp atışını duyarsın inşallah 🥰
Miranmiray Tostosunannesiii canım ben 6 haftalıkken kese vardı bebek yoktu 7.haftada gittim anca göründü bebek
Kelebekmadam Fatma_7 bende inşallah görürüm minnoş civcivimi 5+6 da kese vardı 6+5 oldum daha gitmedim beklemedeyim çok heyecanlıyım :)