Birgulbasegmez2 Aysnrtolga çok kararsızım aynen bende travel sistem alan var mı kışa geliyor ya o pusetlerde az kullanılıyor ne yapsam bilemedim
Nida05 Bende baya kararsızdım ama beneto 510 travel sistem aldik dun. Muadillerine gore baya uygundu fiyati
Dilekkkk http://www.yoykoshop.com/yoyko-luxury-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-gri-silver Al canım
Aysnrtolga Mrvdgclk bende bu söylediğinize bakıyorum allroad yada ranger modeline ama karar veremedim
AyeIkraDemir Bende lelebAyby travertel aldım çok güzel ve rahat 😌 tabi daha kulanmadık ama rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize 850 tl ama internet te fiyat daha yüksek
Eminea Yoyko aldik bizde hepsiburadadan 799 lira tereddut ettik ama baya saglam kullanışlı sadece arka tekerleri biraz büyük
Mrvdgclk Aysnrtolga allroad olanın sepeti 5 kg taşıma kapasiteli sanırın diğeri 2.5 Ben ikisinede bakmıştım allroad tercih ettim :)
Aysnrtolga Mrvdgclk ranger model daha hafif yani 🤔arka tekerlek büyüklükleri aynı mıydı peki siz görmüşsünüz bn sadece nette grdüm
Hasanmelek Biz bayb&plus canyon Travel sistem v2 aşdık daha kullanmadık ama çok güzel duruyor ebebek den sitesinden aldık gayet kaliteli duruyor