QOH Nurayaz 3 yaşına geldiğinde ingilizce öğreten kreşe gönderebilirsin en azından dil bilgisiyle öğrenir.
Nurayaz Gururunannesi burda ki kolejlerde boş 😒😒 öyle gelişmiş bi yerde yaşamıyoruz. Gönderecek bi yer bulabilir miyim bilmiyorum.
Gururunannesi Nurayaz nerde yaşıyorsunuz? Bizde siirtte yaşıyoruz süper bir yerleşke değil ama bir amerikan koleji var. Okul öncesi desteklemek amacıyla yapılan bir yer göndermeyi düşünüyorum yani Allah bir mani vermezse
QOH Beyzan arkadaşım yurt dışında yaşıyor iki çocuğu da 6 yaşına geldiğinde 3 dil konuşuyordu.3 yaşından itibaren öğretiyorlarmış okulda ikinci dili.
Nurayaz QOH Insallah 🤗 gerçi 3 yaşında aliyolarsa en erken 😂 daha cok zamanımız varda . Ben yinede arastirayim sorayim aklımda olsun planlı hareket etmeyi severim 😁😁
Gururunannesi Nurayaz hım anladım . Bnce iyi bir anne baba en büyük öğretmendir ilk tek çocuksa odaginiz sadece o olduğu için daha iyi öğretip üzerinde durabilirsiniz. Kendiniz de öğrenip ogretebilirsiniz. Sizin içinde artı bir durum haline getirebilirsiniz