kalbimin_cicegi Kızlar 3 4 gündür çok kötüyüm ağzıma 1 kaşık yemek soksam kendimi lavaboya zor atıyorum. Başlarda da çok bulanmıştı geçti bir ara ama yine başladı. Var mı tekrar başlayan böyle bu haftalarda
Ummuhankoc kalbimin_cicegi ben hiç yaşamadım 21+6 bugün resmen içim dışıma çıktı bulantı olması normal mi acaba bu haftalarda
Minigimm0611 kalbimin_cicegi Benım zaten 24-25. Haftaya kadar sürmüştü bitti dedim ne güzel 33teyiz bikaç gündür gene başladı umarım geçicidir allahtan prilam vardı içiyorum gene mecburen.
Kizimveben59 kalbimin_cicegi ben 35.haftayım hala kusuyorum hiç bitmedi ve doğursam bile bitmeyecek gibi bu kusmalar 😭 Resmen hamilelikte kabusum oldu.
kalbimin_cicegi Ummuhankoc sanırım bebek büyüdükçe mide değişime uğradığı için oluyor. Bu ikinci hamileliğim ilkinde asla bulantı falan yaşamadım ama bu mahfetti beni
Ummuhankoc kalbimin_cicegi yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz midede baskı oluyormuş sanırım bu haftalarda
Meyracukurmaraz 20.haftama kadar su içsem kusmuştum. Sonra biraz rahatladım ama zoferi bırakınca içmeyince hemen eskiye dönüyordum. 28.haftadayım tekrar başladı. Doğumdan sonra da bitmeyecek gibi sanki ölene kadar bununla yaşayacak gibi hissediyorum bıktım artık