Gasimova merhaba anneler.bana detayli ultrasonda beyinin arkasinda kist oldugunu soylemisdiler.boyle birsey bilen varmi?Doctor soyledi gidecek artik 30 haftayim ne zaman gider?erkek bebek cok kotuyum
1234 Gasimova tam net bilmiyorum ama sanırım boyle seyler okudugumda sonradan o kistler kayboluyormus Önemli ciddi biraey olsaydı doktor soylerdi sanırım cnm
Brkgl Merhaba geçen ay aynı sıkıntıyı yaşadım,doktor geçecek dediği halde perişan oldum,düşüne düşüne,ama İnan geçiyor,doktor bana geçmezse ilk olursun dediği halde yine de kendime çok dert ettim,sakın üzülme bir dahaki kontrolünde geçtiğini göreceksin inşallah,benimde oğlum olacak erkek bebeklerde daha sık görülüyormuş,korkulacak bişey yok,kendini de yavrunu da üzme,ben boşa çok üzdüm ikimizide 😢
1234 Brkgl evet aynen cnm benım basıma gelmedi ama boyle seyler cok okumustum ve gecıyormus yine anne karnında
Gasimova Brkgl sizde kac haftada kecdi?coox tesekkurler men yabanciyim azeriyim turkcem kotu ola bilir.cevablandirdiginiz icin tesekkurler