supermommm Arkadaşlar dün paylaşmıştım yumurtlama görmüştüm bugün de tekrar gördüm yumurtlama Bi kaç gün sürer mi yani 1 den fazla gün yumurtlama sürse iyi mi olur kötü mü bilemedim https://imgyukle.com/i/O4X4GI
uzlet supermommm Çok normal canım yumurtlama 2-3 gün sürebilir olur da daha fazla uzarsa o gün bir iki tane havuç yersen çatlamaya yardımcı olur
supermommm susam_18 peki biz iki gündür degerlendiriyor duk hala devam etmeli miyim yoksa çatlama yı görene kadar beklemeli miyim
uzlet supermommm daha uzun süre Çatlama olmaması olumsuz ama 2 3 gün yumurtlama olması herkesde görülür normal yani bu
susam_18 minipanda devammm hiç ummadığın anda gelcek emin olabilirsin. Stres yapmadan testini yap yumurtlamayı aklından çıkar😊
supermommm minipanda bizim daha önce iki kez oldu ama düşük yaptım malesef erken haftalarda bu olursa eger 3 olacak
minipanda susam_18 degerleri bu ay düzeldi 54 milyon sperm ileri hız 40 yerinde 10 }toplam hareket 50 hareketsiz 50 kruger morfoloji 4 ilk denememiz inşallah olmuştr
MinnieMouse supermommm yani zirve yapmasi demek canim. Ilk gun yumurtlama ikinci gun yumurtanin tam olgunlasmasi, catlama yumurtanin kanala girmesi demek 🤗