Dugi7 Nurgulvrl_ Nurgulvrl_ Ben hem devlet hastanesine hem de özele gidiyorum tiroidi devlette yaptırdım pazartesi de özeldeki kadın doğumcuma gidip orda yapılmasını isticem sence direk dahiliyeye mi gitsem acaba
Nurgulvrl_ Dugi7 numunen nerde çok fazla beklemeyecekse oraya gitmeni tavsiye ederim aslında sonucunun güvenirliği açısından.
Nurgulvrl_ Dugi7 bak ne güzel o minik kalbinin sesini duymuşsun ve her şey yolundaymış umarım Rabbım kucağına alıp kokusunu içine çekmekyi de nasip etsin 🤗
Dugi7 Nurgulvrl_ özeldeki doktoruma gitmeyi düşünüyorum pazartesi ama acaba o da dahiliyeye gitmen gerekiyor dozunu ancak o ayarlar der mi bilemedim çünkü devletteki doktorum dahiliyeci yazabilir o ilacı diyordu
Dugi7 Nurgulvrl_ Doğum teminatlı sağlık sigortası yaptırdık 10 tane muayene hakkım var hakları önemli testler için kullanmak istiyorum 2 li 3 lü tarama vs için kadın doğuma gidip ordan da dahiliyeye yönlendirirse boşuna 2 hakkım gitsinde istemiyorum
Nurgulvrl_ Dugi7 dozu zaten dahiliye ayarlıyo kadın doğum o konuda bişey yapmıyo dahiliye ye yönlendiriyo direk
BelisMelis41 Kubra_baydar 22.haftada patlıcan gösteriyor bir an bende şok oldum sizin haftanızı gorunce 😂😂😂