Babiesmini Bugun 3te randevum var ve yine göstermeyecek diye çok korkuyorum. 31+5teyim hala bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum. Ultrason öncesi için önerileriniz var mı lütfen yardımcı olun
Mrymonek Babiesmini canm detayliya girerken idrarını yap mesane boş olsun dedi sonra 1bardak soğuk su içtim küçük bı çikolata. Hareketli olsun diyeymis. Sende deneyebilirsin belki faydası olur
Misrax Babiesmini tahmindede mi bulanmadı doktorlar bugune kadar bebiş baya buyuk cikolota meyve suyu ivin girmeden 20 dk once
Hafissee Babiesmini bence cinsiyet için bişe diyemem ama artık agırlaşıyosun ortak renklerden alışverişini yap yıka ütüle geç kalmışsın cok zorlanırsın sonra cantanı falan hazırla hep
Erd_g Babiesmini detaylı ultrason yaptınız. Mı şimdiye kadar çoktan göstermiş olmalı büyük ihtimalle kızdır ama erkek bu kadar saklamıyor kızlar da oluyor bu sorun
Burcu_NFUE Mrymonek idrarını tut meselesi sadece 13 haftalık olana kadardır .31. Haftadaymış vişne suyu ve çikolata 🍫☺️
Babiesmini Hafissee O ağırlığı yeni hissetmeye başladım ufaktan, doktoruma kalsa hâlâ alışveriş yapma diyor🤦
Hafissee Babiesmini doktor ne karışıyo ki aksine hazırlıgınu bitir demesi gerek neyse yaptıgın zaman anlarsın yıkaması kuruması ütümesi herşey zaman ve güç istiyo cok zor yani
Babiesmini canserko Maalesef her gittiğimde bebeğin bacakları kapalı göstermiyor diyor gönderiyor tahmini biseyde söylemiyor 🤦
Babiesmini Hafissee Haklısınız şimdiden gözümde büyüyor zaten. Ama ortada hala cinsiyet yokken herşey tamda oturmuyor hala isim konusunda bile netlik yok. En önemlisi sağlık evet ama insan bilmek istiyor
Deletedmom23234 Babiesmini Bende biraz geç öğrendim ☺️ normal Ultrason ile hala göstermiyor detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendik 23. Haftada 🤭 bana kalırsa alışverişinizi yapın illa pembe veya mavi kıyafetler alacak değilsiniz ya 😅
Hafissee Babiesmini tabi ama cocuk bu gidişle donsuz falan kalacak😁 gri yeşil sarı renkli en azından bir hafta giyecek kıyafetini alın dogunca hemen gidip alınır hangi renk istenirse 😁 en azından düz renk hast cıkışı battaniye vs alın
balbocegim27 Babiesmini canım ne olur ne olmaz ara renkler den al ayrıca ben renklerin çok ta önemli olduğunu düşünmüyorum benim kardeşime 9 ay kız dediler bi doğdu erkek pembeleri de giydirdik napalım
Burcu_NFUE Babiesmini vişne suyu ve çikolata ye ultrasondan yarım saat önce bide o gün yürüyerek git yani biraz hareketli olsun vücudun bak nasıl dönüyor 😂