Mammyy Melisacaaglar çok hızlı tükeniyor. Gören bikaç arkadaşımda almak istedi arada stok oluyor sonra hemen bitiyor yetişemiyorlar
DefneRana Melisacaaglar park yatağını kullanmadım ama bebek arabam eleele çok memnunum kumaşı vs çok kaliteli
Pelinbyrktrlr Melisacaaglar Biz aldık elele madre kurduk kumaşı çok güzel asla koku yok sağlam bütün aksamları. Anne bebek çantasını da aldım daha sonra, o da çok güzel geldi ☺️
gmzcvk Melisacaaglar merhaba biz 7 aydir kullaniyoruz gayet memnunuz sadece kendi markasina ait olan sunger yataktan oturu bebek buyudugu ve kilosu arttigi icin orta kisma dogru bir egim olmaya basliyor ama farkli ortopedik yataga gectik bir siknti yok
momofcherry gmzcvk merhaba bende madre anne yani almak istiyorum acaba yatak hediyeli olandan mi alayim yoksa yataksiz alip kendim ayri yatak mi alayim birde alt kademeye gecince kullanmak icin yegenimden kalan yatak var kalin ortopedik tasir mi sizce
Mucizembnm Melisacaaglar merhaba benim park besik.geldi yalnız alt oradaki yan ayakları yere.degmiyo.sizinde mi oyle
Melisacaaglar Mucizembnm altında Demir var sallanması için isterseniz sabitleyebiliyorsunuz bi tarafı tekerlekli zaten tamamen kaldırınca sallanma aparatını değiyor YouTube’dan videoları mevcut üstüne ben birde cibinlik aldım
momofcherry Esraomer ben yataksiz olani aldim çünkü yorumlarda ince yaziyordu kendim ayri Yataş twinny aldim