Ugulsum Papatya9 oo hayırlı olsun canım kaç haftalık sin sancıların başlamış darısı başima inşallah 😊 😊
11mom2 Sancn ckms cnm kac haftalksn su alt tarafta yuksek olanlar varya onlar sancinn siddeti sennki 85 gorunuyor
Papatya9 Ugulsum 39 +0 başlasın artık 😄siddeti iyi mi peki geçen hafta iki dalga vardı normal diyip gönderdi
Meleklerimmm3 Sancılar var ama düzensiz aşağıda yüksek olanlar var ya onların sık sık yüksek olması lazım doğum başlaması için
Papatya9 Merve1966 sorun yoktur bence az cıktıysa 2 hafta sonra doğsa normal benim ilk sancım 38 de çıktı şimdi de dogmuyo 40 ta suni verilecek gelmezse
Merve1966 Papatya9 Biraz strsli bir gün geçirmiştim bi kaç kere su gibi akıntı geldiğini hissettim çocuğa bi baktırayım ne olur ne olmaz dedim sancı çıktı alttan baktılar sonra dört saat bekle gel dediler gittim yine sancı çıktı ama ben sırt ağrısı ve bel ağrısından başka pek bir şey hissetmiyorum
Meryem_09 Merve1966 benimde öyle ağrılarım var akşamdan veri bugün doktora gittim nstde sancı çıktı alttan muayene ettiler 1 cm açılma olduğu söylendi yatış verdi doktor ama ben kendi isteğimle kabul etmedim ağrı sancı çoğalırsa suyun gelirse hemen gel dediler beklemedeyim artık
Papatya9 Meryem_09 beni alttan muayene ederek 2 cm açtım dedi carsamba tekrar gel tekrar alttan muayene edecek sanırım 10 cm olana kadar dr açacak 😂
Kubbbraa Meryem_09 merdiven inip cikin bol ılık duş gece siddetlebebilir aynı bu şekilde oldu benimde ama 41+5 di
Kubbbraa Bi kac güne doğum olur yada ertesi gün. Oğlumun doğumunda bir gün öncesinden akşam 9 gibi başladı aynı böyleydi 1 cm açılma dedi ertesi gün öğlen 5 cm akşam ezanıyla 8 cm le doğuma girdim suyumda gelmişti 🙈 rabbim sağlıcakla getirsin
Meryem_09 Kubbbraa zaten şiddetlenirse hemen gel dedi doktorda şimdi ağrı kontrolü yapıyorum saat tutuyorum