Ozgecik 36. Haftada küçük küçük çıkmıştı sancılarım şuan 38+4 deyim biraz daha şiddetli ve sık aralıklarla geliyo. Ne zaman doğum oluur artık doğsun istiyorumm🙏🏼🙏🏼
esoeso Ozgecik 32den berı nstde sancı ckyr ama dogm ıcn yetrlı degl dyor doktrm 39 1 oldm yarn kontrlm var ınsallh aclmm falan olmstr bnde bıran once dogrmk ıstyrm 😂😂
Sema99 Ozgecik benim suyum fazla olduğu için 35haftalıkken sancılar çıktı düzensiz sancılar çıktı 37 +4 Doğum yaptım 14 gün oldu
Savciergoc Ozgecik biz de 38+3 üz bekliyoruz evde diken üstündeyim hadi diyorum bugün gel artık bi belirti olcak mı acaba diye diye bitiriyoruZ günleri gelmiyorlar ama 😍
Ozgecik esoeso benide bugun çağırdı artık yatışımı yapsın istiyoruum😂 hayırlısıyla bir an önce kucağımıza alalım inşallah
Naz3365 Sancıya değil canım açılmana bakıyolar yeterince açılman olduğu zaman zaten onlar sana sancı veriyorlar
Twinsmom66 Kızlar bende ikiz gebeyim 32. Haftamda benimde çok hafif kasılmaların cıktı. Dr normal dedi progestan verdi acaba 36 ya kadar beklerler mi çok merak ediyorum
Ozgecik Twinsmom66 maalesef ikiz gebelik olduğu için hiç bir bilgim yok doktorunuz normal dediyse normaldir kendinizi üzmeyin🤗
Deryak Twinsmom66 32 haftalık ikiz hamileyim bende öyle bir bel ağrısı çekiyorum ki anlatamam ama sancı falan yok bebekler büyüdüğü için oluyormuş. Ama ikiz oldukları içim doktor her an Doğum olabilir dedi
esoeso Ozgecik bnmde bse ckmadı cuma gdecm bnde 11ne kdr kndı sancmla dogrsm dogcm yoksa sunı sancı kndı sancmda yokyanı napiiimmm 😮😮😧
Ozgecik esoeso benimde son gün 10u ama o zamana kadar bile kalmak istemiyorum artık doğmalılar bencee🙏🏼😂
Twinsmom66 Deryak ben bugün dayanamadım geldim dr a şancım.vardi ciğer geliştirici iğne yapıldı sancılar durdurulmaya çalışılıyor durmazsa alacak bebekleri 😭
Savciergoc FeriDEniz valla herşeyimiz hazır bekliyoruz şuan canım artık olsun istiyorum 😊 beşiğimiz gelicek Perşembe onu bekliyoruz işte bakalım 😊
Deryak Twinsmom66 nasılsın? İnş bebeklere hiç bir şey olmaz haftaları çok iyi hiç korkma sen güçlü ol ki onlar da güçlü olsun her şeyi hissediyorlar içini ferah tut