Zeynepnurr Kızlar hamileliğinizde lekelenme oldu mu şuan 5 hafta 1 günlük hamileyim akıntıyla birlikte kahverengi leke geldi normal midir bu çok korkuyorum?
Mlhameliha Zeynepnurr bende 5 haftalık Ken kahve rengi lekelenmem oldu doktora gittim progestoran verdiler sizde görünün isterseniz ama korkulacak bişey değil herkesten olabiliyor siz kendi doktorunuza danışın muayene etsin sizi
Gulce5038 Zeynepnurr doktorunuza gidin bence keseye bebege baksın biz çok tasındık acile öyle en azından içiniz ferahlar
Cennetkusumm_35 Zeynepnurr benimde 6+2 günlükken açık kahverengi akıntim geldi doktora gittik hemen 2 saat içinde rahimde kanama alanı göründü iğne fitil kullanıyorum 3-4 kere daha geldi geçti hemen şimdi kontrole gidicem
Zeynepnurr Mlhameliha aslında çok değil böyle akıntıyla hafif gelmiş ama çoğalırsa gidicem çarşamba günü de kontrolüm var
guner12_ Kızlar merhaba ben 16 haftalık gebeyim vajinal akıntımda çok artış var baya hem de sizce tehlikeli midir ilk gebeliğim olduğu için bilemedim
Gulce5038 guner12_ o ıslaklık hep oluyo eşofmanıma kadar ıslaklık oldugunu biliyorum kokulu kaşıntılı o tarzda bişey varsa doktorunuza diyin belki enfeksıyon falan olur