Vildan_nn Kızlar 37 haftalığım sosisi o kadar seviyorum ki biliyorum zararlı da hamileligim boyunca sadece 1 veya 2 kez yemisimdir. Bugün dayanamadım yine aldım. Çok sorun olur mu ki🤔
midekoruyucu Vildan_nn 🤫 kimse duymasın ayda 1 rahat yiyorum ben 😁 ya kızartıyorum ya soslu yapıyorum tencerede üfff daha dün yedim gene canım çekti 😂😂😂😂😂😂 35teyim ben de
Gizemis Vildan_nn sosis mi 🙁 cok sakıncalı ya nasıl yiyorsunuz. Valla sucuk salam sosis ağzıma sürmüyorum.
midekoruyucu Vildan_nn ay tabi canım ben herşeyi yiyorum abartmadan hiç bişeyden geri kalmıyorum 😂😂😂😂
midekoruyucu Vildan_nn aynen o kafadayım, yemedikçe daha çok canım çekiyor çok daha fazla miktarda yiyesim geliyor 😅
Birgul6581kwkq Vildan_nn ben hamileliğim boyunca tukkettim sucuk ta hatta yedim hemde çiğ çiğ şu an bebeğim doğdu 4 aylık 🙂
Gulce5038 Vildan_nn aman nolacak ya dakınan göze çöp batar elimizdeki tv soludugumuz hava temiz olan seyler zaten sınırlı stres yapıp da kendınızı üzmeyin can bu çekmiş☺️
Burcu4135 Vildan_nn sosis zaten normal insana bile zararlı birsey nasıl yapıldığını izleseniz agzınıza sokmazsınız. Doktorlar onermiyorlar. Sosis salam bunlar bizim evimize asla girmeyen gıdalar. Yine de siz bilirsiniz.