AycanAycan19 8 günlük olduk. Ama her emzirmemde agliyorum canim cok yaniyoo nasil gececek bu yara lütfen fikir verinn. Dogum stresini acisini atamadan göğüs yarası başladı.😪😪😪
paradiseeeeee AycanAycan19 valla bende yara yok ama çektimi canımdan can gidiyor müstela krem kullanıyorum emzirmeden sonra memenin yıkayıp hemen sürüyorum kremi iyi geliyor hafifliyor en azından
Hayzem AycanAycan19 bnmde iki ay sürdü parçalandı göğsüm bildiğiniz ne yaptıysam geçmedi iki ay sonunda iyileşti
elif2125 AycanAycan19 Madacasol diye bi krem var aile hekimi yazıyor,ilk günden faydasını görürsünüz inşaallah, emzirdikten sonra kremi sürün üzerine peçete koyun,bi dahaki emzirmede göğsünüzü yıkayıp emzirin,aynı işlemi günde 3 defa yapabilirsinizz
canserko AycanAycan19 hematol olabilir gümüş kapak malumunuz o olabilir; gümüşün yaraları iyileştirme özelliği var bahsettiğiniz gibi ciddi boyuttaysa kremlerin işe yaraması vakit alacaktır gümüş en hızlı cözüm
Almilaaa Onu çok iyi biliyorum. Bende ağlaya ağlaya emzirirdim. Ne yapsam geçirmedi sadece ayva çekirdeği jeli iyi geldi 1-2 günde yaralarım kapandı. Ama benim inanılmaz yarılmıştı yani şiddetle öneririm
AycanAycan19 Almilaaa bnmde oyle olduu kac gun cektiniz bu aciyi 8 gundur boyleyiz duzelecek diye bklemekten gozum patladii.
Almilaaa AycanAycan19 ben 2 hafta kadar çektim ama ayva çekirdeği jeli yaptım iki günde iyileşti her emzirmeden sonra sürün kurusun tekrar emzirirken göğsünüzü silin çok faydasını görürsünüz
Mom789 Gecmis olsun canim insallah gecer bilgim yok benimde ama yaşarsam bende iki yöntem denilemez bi tahinin üstünde oluşan yagi suruyorlar iyi geliyor diyorlar,bide ayva cekirdigi jeli deniyor genelde bunlar iyi geliyormuş galiba bi dene istersen insallah iyi gelir
SdDkmnn Canım ben lansinoh krem, ayva çekirdeği jeli, karbonatlı su hepsini dönüşümlü olarak kullandım 1 haftada hiç bisey kalmadi
Hayzem AycanAycan19 evet ya ama emzirmekten asla vazgeçmedim ağlasamda şimdi ikinci hamileliğim inşaAllah bunda olmaz die temenni ediyorum 😊
balkiz12 AycanAycan19 canım bende doğumdan önce lansinoh sürmeye başladım birde ilk emzirdiğimde falan sütümü sıkıp göğsüme sürmüştüm emzirme öncesi ve sonrasında hemşire demişti halada lansinoh sürüyorum şükür bişey yok