Dilarasutoprak41 Merhaba anneler 😊 Evim 1+1 bebeğime oda yapamıcağım yatak odama uzun süre kullanılabilecek beşik almak istiyorum ama park yatak mı alsam yoksa büyüyen beşik mi alsam karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏻😊
Zezz Dilarasutoprak41 ben buyuyen besik aldim abimler park kullandi 2 sene sonra çöp….daha sonra baza olarak kullanirim diye buyuyrn besik aldik.. pierre cardin aldik 2500 dedi heryer hepsi buradada 1500 bulduk
Zezz Zehra-33- hepsi burada yazarmisin biyuyen besik peirre cardin diye bilgileri alirsin..aldik daha kurulmadi…kayinvalidem ilgileniyo ..annemi kaybedince saldim herseyi
Dilarasutoprak41 Zezz salma kuzum kendini dik dur eminim çok zordur senin için anne acısı hiçbir acıya benzemez ama bebeğinin de annesine ihtiyacı var unutma
Dilarasutoprak41 Zezz annemi kaybetmedim ama beni büyüten anne bildiğim anneannemi kaybettim çok yakın zamanda seni çok iyi anlıyorum güçlü dur kuzum bebeğinin sana ihtiyacı var Rabbim güç sabır versin inşallah
birkedilianne Dilarasutoprak41 Park yatak. Büyüyen beşikler çok hantal görünüyor. Valla arkadaş 2 sene sonra çöp demiş ama o park yataklar kaç çocuk büyüttü benim çevremde. Üstelik hala bir yeğenim 4 yaşında ve park yatağında yatıyor.
Zezz birkedilianne yegenlerexaldilarxsallamtan hepsi bozuldu ici cukur gibi geliyo bana tavi terciheselesi..pratikxyer kaplamiyo herkesin tercihi .ben buyuyen besik dedim bi on yil kullansın hemen atmak istemiyorum…cop derken de parami cope atmayim isecyarasin ostoyorum…park yataklar gittigin yerede tasiya viliyorsuz yazlik vs gibi sokup kurtulabiliyo tabiko sizin icon hansi kullanisli ise