Zezeeeyyldrm Ellerde kuruluk ve kaşıntı her iki cinsiyettede oluyor mu merak ettim aynı durumu yaşayanlar yazın bakalım bi bağlantısı var mı ben öyle duydum ama ne kadar tutar bilemem. Oğlum olacak ya sizlerin? 😊
Soulfly Zezeeeyyldrm aynı dertten hamileliğimin başından beri ben de muzdaribim. Cinsiyetle alakası var mıdır bilemem ama benim de oğlum olacak 🤷🏻♀️
Littlespy Zezeeeyyldrm +1 😃 sürekli krem, vazelin hatta kantaron yağı kullanıyorum ama bana mısın demiyor 😬 ellerim kuruluktan kendi vücuduma göre 10 yaş yaşlandı sanki, kupkuru ve kıpkırmızı 😬
Littlespy Zezeeeyyldrm asla asla, en fazla 1 2 saat yumuşak kalıyor sonra hemen geri çatır çatır gidiyor 😭😂
Minaaaakk Bende öyleyim bizimkide oğlan ellerim kurudu çatladı görüntüsü berbat oldu pişik kremleri kullanıyorum onlar çok iyi geliyor cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum 🤷♀️
Emine_clk01 Zezeeeyyldrm benim de elim kupkuruydu sanki kış mevsiminde gibi yeni yeni düzelmeye başladı cinsiyetle alakası yoktur benim kızım olacak çünkü Allah nasip ederse💗
Tugce_arbag Benimde ellerim, kollarım, ve bacaklarımda kuruluk oluştu hem kaşınıyor hem yanıyor gibi nemlemdirici de fayda etmedi benimde oğlum olacak 💙🥰