Melisacaaglar depsizoo hangi beşiği tercih ettin peki herkes park yatak al dedi o yüzden ilk tercihim park yatak
depsizoo Melisacaaglar bilmiyorumki markasını falan baya eski beşik 😂 babamızın beşiğini kullanıcaz park yatağı hareketlenmeye başladıktan sonra alırız dedik bi süre nereye koysan orda öylece durcak zaten nereye yattığı önemli değil önemli olan hareketlenmeye başladıktan sonra
Huriyekayhan Joie excursion change & Rock park yatak. Bu benim park yatağımın markasi. İçinde anakucagi var. Titreşimli, müzikli.
Fairymom Melisacaaglar yoyko exclusive comfort 8 in 1 park yatak. Park yataktan şaşma derim mobilyayı işin bittikten sonra saklaması zor oluyor ama park yatagı katla koy bazanın altını kızımda da park yatak kullanmıştım o eskidi 6 sene kullandık çünkü şimdide yoyko almayı düşünüyorum hem anne yanı hem park yatak
co2041 Melisacaaglar yoyko anne yani park yatak aldım daha kullanmadık ama kurduk basit ve kullanışlı duruyor
Mom726272 Melisacaaglar baby2go almıştık biz oğlum 3 yaşında yanımda yatmaya alıştı onu istemedi kaldırdık sağlam duruyo demek isterdim kaldırmadan önce oğlum kaşla göz arasında çakmak bulup içinde oynarken tutuşturmuş yan taraflar fileydi Bi tarafın filesi %80 i yandı ya
MelSer Melisacaaglar prego miami 8023 anne yanı olabiliyor 2 katlı yandan fermuarlı vs. vs. Kısacası bir park yatakta olması gereken tüm özelliklere sahip 👍🏻