Biranne2meyve Semadeniz kızımı adete 3 gün varken bel ağrısı ile öğrendim aşırı ağrıyordu ve yürümekte hareket etmekte zorlanıyordum
Bfduam Semadeniz güzel haberini okudum,ins bu seda sağ salim kucağına alırsın yavrunu. Bel ağrısı yumurtlama döneminde de olmuş muydu? Bende bir kaç gün oldu geçti, on günüm var adete.
Semadeniz Biranne2meyve ay bende aynıyım yatıp kalkıyorum sanki dayak geçmişim gibi bir hal. Eğilsem kalksam hiçbir pozisyon rahat edemedim.
Biranne2meyve Semadeniz ayyy hamile misin yaptın mı test 😍😍 korkma aklından kötü düşüncelerini çıkar asla iyi düşün iyiolsun işi gücü bırak gerekirse yat aşağı canım hadi allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Biranne2meyve Semadeniz çok sevindim çok Allah’ın izniyle kalbini temiz tut ferah tut korkma sakın 🤲🏻
Semadeniz AnnelikHayali sağol canım 3 düşük yaşadım o yüzden 2 çizgiyi görünce ağladım. Sevincimde hüzün oldu. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dua ederseniz sevinirim.
AnnelikHayali Semadeniz üç kaybı olan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum… Rabbim bu kez hamileliğini daim etsin inşallah. 🙏🏻Zamanı gelince sağ salim kucağınıza almak nasip olsun.
Semadeniz Bfduam sağolasın canım korkuyorum. Ben zaten beli ağrıyan bir tiptim. Geçer diye bekledim geçmedi. Ne zaman başladı hatırlamıyorum. Ara ara bel ağrım normal zamanda da olduğu için.