Gamzeyigitcesur Gunaydın hanımlar 40+3 hamileyim sabah 7 den beri belimden kasıklarma ve karnima sancı giriyor 5 dakka araliķlarla yön değişiyorm masaj yapiyorum geçmiyor. Ama nişan ve su olayı yok sizde dogum sancilarimi
Defne28 Gamzeyigitcesur nişan ve su doğum anındada gelebilir. Geçmeyen bir ağrı varsa ve dediğiniz gibi her 5 dkda birse sancı bence hastaneye gidin
AsenaEmre Gamzeyigitcesur Ilık bir duş alın sancılarınız başlamış olabilir illa su ve nişan gelmesi gerekmiyor bazen gelmeye biliyormus
dlnyny Gamzeyigitcesur haftanız doğum sancısı olabilmesi için gayet müsait aslında bir hastaneye gitseniz aklınızda acaba kalmaz🙏🏻
Gamzeyigitcesur Defne28 5 dakkada bir belimden geliyor okudugum kadariyla sancinin gecmemesi lazm biraz daha bekliyim diyorum kalkp dus alayim
EgeDN Merhaba geçenlerde ebe tarifi ile eşit Aralıklarla devam ediyor ve git gide artıyorsa sancılar başlıyor demektir demişti
Hatice_bilal Pek bir bilgim yok ama burda hep okuduğum kadarıyla evet canım doğum sancısı bazılarının suyu gelmiyor hastanede patlatıyorlar bence hemen bir hastaneye git Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doğum hikayeni bekleriz 😍😍
Gamzeyigitcesur Hatice_bilal inşallh dualarınızı bekliyorum sancılaŕmın sıkliligini takip edeyim biraz daha evde cekme taraftariyim biraz
EgeDN Gamzeyigitcesur Allah hayırla sağlıkla kurtarsın inşallah darısı bizlere diyelim bizide haberdar edin durumunuzu 🙈😊
Gamzeyigitcesur Defne28 şuan balkonda oturmuş su içiyorum 😇😄 gelmiycek heraldeki yuruyus yaptim.butun gun olmayinca olmuyor bıraktim artık 😑👶