Mercimek26 Bizimde son 9. Şükürler olsun sonunda tekli rakamlara düştük. Ben biraz zamanı bir türlü geçiremeyenlerdenimde. Benimde ne sancım var ne nişan nede su. Artık bir an önce gelsin istiyorum 😂🥰
Merve50 Mercimek26 of gerçekten yaa her an acaba şimdi mi diye bakıyorum ama yok bana mısın demiyor içerisi rahat geldi 😂
Melike-Alya Son 11 günümüz ama hiç bir belirtimiz yok kızım başından beri nazlıydı gelmeye niyeti yok sanırım 🥰🙈❤️
Merve50 yldzcskn_43 yaa sizin daha az kalmış 😂 ah bir gelseler de evlerimiz neşeyle dolsa valla son günler çok zormuş 😍
Merve50 Neseli5 hahah valla hiç sormayın yaa normalde yazmayan insanlar son zamanlar hep o yüzden yazar oldular 😂
Neseli5 Merve50 artık öylelelerine ne tepki. Vermek lazım bilmem, aramaz aramazlar, doğum olduktan sonra ararlar eee normal mi oldu sezaryen mi, eee emiyor mu? Sorular sorular gerçekten insan utanır biraz ya
Niaa Merve50 bugün gittim tekrar hala ne sancı ne açılma 😄 41 haftaya kadar beklicez gelmezse suni sancıyla başlatcaz dedi hayırlısı artık bakalım