Minikannesi5506 Kızlar bugün kontrolüm var herhangi bi doğum belirtisi yok sadece hafif kasıklarım agrıyo adet olacakmısım gibi sancı vs çıkmazsa kendi onayımızla suni sancı veriyorlarmı yoksa bekletiyorlarmı
Ebrumihrimah Minikannesi5506 40+1 oldum bende hiç ağrı sancı yok doktor bugün için suni vericez yatış yapılacak dedi 9 da hastanede olacaz inşallah 🙏
Boncukgiller003 Minikannesi5506 benim doğum eğitimi aldığım ebem, eğer bebek gelmezse 42.haftaya kadar hiçbir müdahale etmeyecez demişti. 42.haftada da hala gelmezse o zaman suni diyodu 🙄🤷🏼♀️
haticeD08 Minikannesi5506 Eğer bebek içerde iyi ise vereceklerini sanmıyorum. Anormal giden bir durum yoksa bekler doktorunuz🙏
yldzcskn_43 Minikannesi5506 Benimde perşembeye kadar gelmezse suni sancıyla baslaticam dedi doktorum 39+4 deyim şuan ama bende gebelik şekeri var eğer şeker olmasaydı 41 42 inci haftaya kadar beklicektik. Şekerden dolayı bebek kilo aldığı için en geç 40 da doğumu başlatmam gerek diyo
Minikannesi5506 Ebrumihrimah allahım insallah en kısa sürede bi avazda doğurmanı nasip etsin canım 🤲🏻 Özele mi gidiyorsun devlete mi
Ebrumihrimah Minikannesi5506 amin amin inşallah rabbim herkese kolay doğum nasip etsin sağlıkla alalım evlatrimizi 🙏🙏özele gidiyorum