Seferyehatun Arkdslar iki yaşındaki oğlumu besige yatrayim derken, derin bir beşik korkuluğu, karnıma basınç yaptı epey hafif ama sürekli bir ağrı var, kanama yok bir şey olmusmudur? 13 +6 günlük hamileyim. 😭 Çok korkuyorum
Mues20 Seferyehatun hic korkma daha bebeğin cok küçük 13 hafta ne ki bebek daha senin rahminde rahimde en altta karnında bile degil henüz ayrıca cok içte eee bide bebek suyun icinde olduğunu dusunursek sonucta onu da koruyan bir kese var Allahin izniyle hic korkma biseycik olmamıştır
Mues20 Seferyehatun hic üzme kendini bebeginde bunu hissedio gerilmesin hic bisey olmaz o darbeden Allah onu korur annesiiii sen sadece elini uzerine koy ve biraz uyu o da sakinlessin🥰
Seferyehatun Mues20 tamam deli gibi yazı ve okudum bende gerildim haklısın.. çok teşekkür ederim. Sen zor zamanında yardım etdin. Allahta seni gozetsin canım. 💐
Rme2016 Bende 31+5 haftalık hamileyim. 2 gün önce 5 yaşındaki kızımla babası yatakta oynarken kızımın ayağı yanlışlıkla karnıma düştü yani düştü derken babasına savururken karnıma geldi yanlışlıkla. İki gündürde karnım aşırı gergin ve kasıklarımda ağrı var. Bu yüzden olabilirmi acaba ya çok aşırı sert değildi. Geçmedide bugün bi doktora yazıyım diyorum 🤷🏻♀️