Semrakrbck Kızlar saç dökülmesi için halalles kullananız var mı faydası var mı çok pahalı iyiyse alacam
elifemirasaf Semrakrbck ben kullandım hiç faydasını görmedim aksine daha çok döküldü ve hiç köpük olmadığı için temizlik hissi vermiyor yapış yapış oluyor saçlar banyodan çıkınca
2b1k Semrakrbck ben kullandım dökülmesi azalttı ilk başta acaba ise yaramayacak mı hissi verdi ama olması gereken şampuan o,, şampuanın köpürtmemesi lazım aslında marketten aldıklarımı hep kimyasal
elifemirasaf Semrakrbck kişiden kişiye değişiyor sanırım ben de memnuniyet üzerine aldım yarım şekilde başkasına verdim
2b1k Semrakrbck ben annemede alicam ilk fırsatta,,, dermakozmetik eczanelerden doğal şampuan alabilirsin vichy nin var ama o hallalese göre daha pahalıdır herhalde
elifemirasaf Semrakrbck bana olmadı firmayla görüştüm yönlendirdiler onların dediği gibi kumlandım olmadı iade edebilirsiniz dediler ben de uğraşmadım bi tanıdığıma verdim çok az kullanılması gerekiyormuş 1 tl büyüklüğünde dediler iyi durlanmalı bi sürülen yere asla bidaha sürme dediler yaptım ama olmadı
Semrakrbck elifemirasaf bende yorumları gördükçe vazgeçesim geliyor ama ne kullanacam bilmiyorum saç maskesi aldım booom batter olan
Deniizzz Semrakrbck bende kullandım memnun kalmadım önce yanlış ürün yolladılar ve iade etmeden yeni ürün yolllamadılar bunlar önemli değil ama bana fayda etmedi 3 lü set aldım hala kullanıyorum biterse at kılı şampuanını denicem