rabisalmira Merhaba ,sezeryan olacak Haziran anneleri covid testi yaptırmak zorunda mı? Doktorunuz bir bilgi verdi mi? Ankara Koru Hastanesi’nde sezeryan olacağım
merviskoooo rabisalmira ben de koru hastanesinde doğum yapıcam henüz doğumum belli değil ama orda bi ay önce doğum yapan birine sordum hayır yapmadılar ziyaretçi de almışlardı dedi. Kliniğe gidince orda da bi sorcam ben de ama siz de bi tel açıp hastaneye sorabilirsinz. Eğer isterlerse ve sezeryan gününüz de belliyse bi iki gün önceden gidip devlette yaptırın ek para vermeyin derim
Huriyeolgn rabisalmira Bence hastaneden net bılgı alın ben ozel hastanede dogum yaptım korona testı aldıkları dogum ücretinin ıcerısındeydı
Menfiye_01 Bıldıgım kadarıyla yapılıyor özele gidiyorsan gunun bellıyse para vermemek için doktoruna soyle devlette yaptır testini test suresi 3 gun zaten cunku test ıcın ozel hastane ayrı para alıyor eger ben sezeryan olursam oyle yaptırcam
rabisalmira merviskoooo evet ben de ek para vermek istemiyorum. Cuma günü belli olur diye düşünüyorum tarihim. Doktorum Lina kadın doğumda ama doğumum Koruda olacak ,doktorum orayla anlaşmalı. Şuan kaç haftalık hamilesiniz
tugbade rabisalmira 22 inde planli sezaryen olacağım eşimde doğuma girecek oda yaptiracak annem refakatçi kalacak onada istediler onada yapilacak bana zaten yapıyorlar 🥰 Özel hastane. Birde son 2 gün olması gerek diye uyardılar özellikle. Ziyaretci falan yasak dediler odaya çıkamıyormuş yasak. Sadece ameliyathane kapısında durabilirlermis ama kişi sayısı abartmamak kaydıyla.
ogrencianne35 rabisalmira ben perşembe sezeryanla doğum yapacağım dr sordum yarın devlette yaptır perşembe geçerli olur ddi
rabisalmira ogrencianne35 tamam teşekkür ederim,hayırlı kolay dogumlar.Sağ salim kavuşun bebeğinize insallah🌺
Menfiye_01 rabisalmira ben dun gıttım konustum benım doktorum almıyormus hastalarına covıd ucreti ozel hastane halbukı bende sasırdım ama işime geldız😁
merviskoooo rabisalmira benm doktorum da çiğdem güler koru ile anlaşmalı biz şu 37+4 günlük olduk siz?