Seferyehatun Bende 7 günlükken yaptrdim, iki. Gün banyo yaptrdik, 3 gün iyi olmuştu ne ağladı ne başka bir şey, kirem veerdi. bir cay kaşığı kalpol ver dedi ilk gün için. Hiç skntimiz olmadı çok şükür. Kimseye haber vermeden yaptrdik.
Miniksurat Else benim küçük oğlumda problem vardı 20 günlüktü yaptırmak zorunda kaldım hem yanındaydım hem anlamadığı için çok çabuk iyileşti babası çok sünnet ettirme taraftarı değildi kendini bilsin felan diyodu büyük oğlumda sürekli enfeksiyon kapıyodu şişiyodu o 16 aylıktı sünnet olduğunda mecburen narkoz verilmişti bizi en çok etkileyen kısım oydu hatırlamıyor ve iyileşmesi çok kısa sürdü ama narkoz verilmesi o durumu yaşaması bize travma oldu küçükken yaptırıp o rahatlığı yaşamak ayrı ki ben küçük oğlumda yanındaydım tavsiyem doğar doğmaz olmasa bile en geç 40 çıkınca yapılması çünkü en kötü ihtimalle 1 haftada iyileşiyor zaten
UraSsmom Else Oğlumu 5 aylıkken sünnet ettirdim şimdş 13 aylık geç bile ettirmişim diyorum. Şimdi oğlum olacak yine daha erken yaptırıcam inşallah ama eşim diyo ki bi kendini bilsin çocuk 🙄 Bu erkekler hiç anlamıyıo bu işlerden