Emineklccc Volnes pierre cardin fenix kesinlikle muhteşem Bi bebek arabası herseyi düşünülmüş fazlasıyla pratik
BegumIscanTunc Volnes Kraft Lima aldım aşırı memnun kaldım çokta araştırdım iyiki aldım diyorum ya ver deneme felan yaptım manevra kabiliyeti yüksek kolay açılıp kapanıyor inşallah tenmuzda bebegimizle kullanmaya başlıcaz 😍
Hellolo Uygun birley arıyorsan Yoyko City öneririm ben aldım aşırı memnunum hafif ve görüntü olarakta istediğim gibi geldi
Minikturtageliyor Volnes prego quattro VIP travel sistem aldım. Katlanması, açılması çok kolay ve görünümü çok hoş ☺️
mmk01 Minikturtageliyor mrb bnde quantum arasında kalmıştım quantum katlanınca çok fazla ağır taşıyamadım
Purpura26 AsliTurgut Ay ben bu modele e bebekte bakarken satıcı kadın bana çok gülmüştü. Bu araba sana olmaz minyonsun. Kayboldun arkasında diye 😃 ama cidden sağlam bir arabaya benziyordu. Volnes Ben yoyko city tercih ettim
AsliTurgut Purpura26 haydaa 😂😂😂 kesinlikle her isi görecek bi araba ya tek dezavantaji cift yön olmamasi o da benim icin sorun olmadi, guzel gunlerde gezdiririz insallah bebelerimizi🐣
Umut-Mucize Volnes ben travel sistem istiyorum. Ayarladım da bir arkadaşımdan. Travel sistem 1-1buçuk yaştan sonra çok kullanışlı olmuyormuş. Çok araştırdım. 1 yaştan sonra için baston düşünüyorum. O yüzden şimdilik ikinci el ayarkadım.
Juniorbaby1 Volnes 4baby aldım cıvıl sayfasından güzel görünüyor Inslah kasasız belasız güzel sekilerde kullanıriz🤲