Murff İyi geceler hanımlar ben 2 gün geçiktim sadece dayanamayıp test yaptım ve ikinci cizgi silikti hamilemiyim sevinmek istiyorum ama emin olmadığım icin sevinemiyorum
Handeslife Murff sabah aç karnına tekrar test yap yine silik çıkarsa muhtemelen gebesin. Hemen kan ver bence ☺️
Purpura26 Murff Fotoğrafı varmı ? Silik çıktıysa da hamilelik olma ihtimali çok yüksek. Sabah gidip direk kan verin hiç testle kafa karıştırmayın.
Melikemreclk btuban Benimde ikinci çizgi silikti dört gün gecikmisti sonra ikinci testi yaptım yine silin en son kan verdim betam 171 çıktı yani gebeydim
[silindi] Murff bende 2 gün gecikince test yaptım 2.cizgi silkti ertesi gün kan verdim beta hcg 68 çıktı bu sabah hemen gidip kan ver bence, cizginin silik olması da hamilelik anlamına geliyor
Zambak28 Merhaba benim de adetim 3 gün gecikti sizce erken hamilelik testi mı yoksa normal testlerden mı almalıyım?
[silindi] Zambak28 ben ikisini de birden yaptim ikiside silik çizgi çıkmıştı erkenin çizgisi biraz daha belirgindi