SnglMom 28 haftalık hamileyim, 24 saattir dişim ağrıyor diş etimde kızardı ilaçsız doğal evde ne uygulayabilirim önerisi olan varmı çok stres oldum uykusuz kaldım bir an olsun geçmiyor tuzlu gargara sarımsak denedim anlık fayda ettiler
Ayakgl1992 SnglMom SnglMom su barsağına sirke tuz su koyup karıştır yutmadan ağrıyan tarafında beklet tükürüp çalkala iki kez tekrarla geçmesi için beş on dkk zaman ver geçmezse parol iç canım rabbim şifanı versin
SnglMom Kubraltepe tam içmeye korkuyorum yarım veya çeyrek içiyorum, 500 mg 250 mg olanlar hamilelikte farkediyormu acaba bilgin varmı
Kubraltepe SnglMom bilmiyorum ama diş konusunda bende çok çektim günde 2 defa parol vermişti bana çünkü çocuğa etki etmiyormuş sen tam iç canım inşallah geçer hamilelikte illa oluyor
Hlykvll Colgete yatak al elinle tüm diş etlerine yedir 1 dk bekle o sızıyi çeker sonra fircala ardından bir yemek kaşığı sirkenin içerisine 1 tutam tuz at ve bu şekilde günde 3 defa uygula geçecektir. Geçen hafta bende de aynısı oldu ve doğal çözdüm geçmiş olsun.
Hlykvll SnglMom 1 kere de olmaz benim 4. Gün geçti colgete de unutma çok etkili Dr antibiyotik yazmasına rağmen kullanmadım en son çare dedim ama gerek kalmadı. Ve günde 3 defa yapacaksın ağzın sürekli temiz kalacak.
Hlykvll Colgete Total bu konuda çok iyiymiş bende ablamın ona Dr tavsiye etmesiyle kullandım macunu sürdüm 1 dk beklettim sızıyı çekti.
SnglMom Ayakgl1992 etkili olmadı demedim bi cok kes gene denedim Allah razı olsun cnm tesekkurler gecmek bılmıyor
Hlykvll SnglMom biraz geç gördüm ama colgete anında rahatlığı kullandım ben buna benzer alabilirsin dış ve dış etleri için gayet iyi