Glbnpk Decucude 35 haftadayım. Sağ göğsümün altına doğru öyle bir ittiriyor ki bebek kendini, ben de nefes alamıyorum. ☺️
birprensesvebirprensannesi Decucude 30 dan sonra daha zor oluyor erken başlamış senin 😔 35+1 nefesim yok gibi sanki asla yetmiyor
Cansel129 Decucude bnde 36 haftalık hamileyim geceleri zor uyuyorum uzaninca nefes alamıyorum sanki biri mideme oturmuş gibi bebek büyüdugu için baskı yapıyor o yüzdn mis öyle duydum
Sibelrx Glbnpk donmus galiba artik bende gogsumun altinda tekme hissediyorum eli mi ayagi mi cozemedim
Pnryr Sizin 25 30 ben 14+4 deyim ve özellikle bu akşam nefes alamadığım için uyuyamıyorum doyamıyorum nefes almaya kalbim deli gibi atıyor ara ara 2. Hamileliğim bu ilkinde hiç olmamıştı böyle bişey nasıl uyucam bilemiyorum 😭
Glbnpk Sibelrx Yok hiç dönmüş gibi değil. Geçen haftalarda döndüğünü hissetmiştim çünkü kasıklara inmişti ve yukarılara yetişemiyordu ayrıca hareketleri de sakinlemişti. 3 gündür yine balık gibi bir sağda bir solda. Düşünmüyorum döndüğünü 😅
aselnannesi Decucude bende 24. Haftaya giricem 1 gün sonra benim de nefesim yetmiyor tıkanıp kalıyorum mutfaktan salona kadar yürüsem üstüne birde astım hastasıyım oyle olunca daha da zorlaniyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
Ruyasusam Decucude Rahim büyüdükçe diyaframı yukari itiyor buda ciğerlerin kapasitesini düşürüyor.. benimde nefesim yetmemeye başladı ağzım açık uyuyorum 🙈