Bussratozaan Kızlar selam sizi 27 haftalık bebeğinizin kilosu neydi Ben 27+1 de yani dün doktora gittim bebeğim 1139 gr cıktı normalde bu kiloyu 30. Haftalarda söylüyolarmıs sizce normalmi yoksa ölçümden dolayı tahminimi söylüyolar
CansuDRY Bussratozaan Normalden birazcık fazla ama 30 haftalık gibi değil. 30. haftada 1.500′leri buluyor çünkü.
Hiraa Bussratozaan ıyı aksamlar canım ya önden gıdıyofur bebıs benım 23.haftada 800 gramdı dusun doktor 2 hafta onde dedı sımdı 27 haftalıgım kım bılır ne kadar kılosu sekerın yoksa bebek onde gıtmesı sıkıntı olmuyo bazen son haftalarda tamamlıyo kılosunu yada iri doguyo 😊
Esra_42gunindi Ultrasyondaki kilolar oynayabiliyor canım olduğundan 300 400 gram aşağı yada yukarı olabiliyor
Bussratozaan Hiraa hamile kalmadan önce insülin direncim yüksekti benim şeker yükleme testinide yarın yaptırcagım büyük ihtimal şeker cıkacak, çünkü ablamdada gebelik şeker cıktı ilk hamileliğinde önden gidebilirmiş 🙈
Bussratozaan Lulemom hayır bende şaşırdım 1 kilo falan cıkarsa cok sevinirim demiştim kendi kendims 1 kilo 200 gr cıkınca şaşırdım
derenildamm Bussratozaan ben 26+1 de gittiğimde 900 gr kilosu gayet normal demişti sizinki de normal geldi bana o yüzden.
PinarCaliskan Bussratozaan bende ikiz gebeyim 27+3teyim. Salı günü doktor birine 997gr diğerine 1kilo 80 Gram dedi. İyi dedi..
gunesimbz Bussratozaan Merhaba. Ben 27+2 de gittim bebeğin kilosu 1208 gram 1 hafta 10 gün önden gidiyor dedi. Bende 11 kg almıştım. Şimdi diyetteyim 2 kg verdim şükür şu an 28+5′teyim.
Bussratozaan gunesimbz b ende 12 kilo almısım suana kadar seker çıkarsa diyetisyene yönlendircek doktorum 😒bizimde önde sanırım
gunesimbz Bussratozaan benim çıktı şekerim maalesef. Diyetisyene gitmedim ama kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum tabi yine de canımın çektiğini yiyorum sadece tadımlık 2 kg+ödemlerim gitti şükür
Basceldan gunesimbz bendede cikti ve diyetisyene gittim size tavsiye ederim cunku dusmezse insiln baslatiliyo sizin kendi bildiginizi yemeyip mutlaka listeye uymaniz gerekiyor burda birde kilo vermek vs onemli degil saglikli beslenip sekeerinizi dengelemeniz olcum yapmaniz lazim sekerin bebege zarari cok fazla bu bildigimiz seker degil litfn gidin