Dilara0638 Asiyes ben vajinal kullanıyordum bi süre sonra yanma oluştu idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım tahlil yaptırdım ama temizdi progestanı bırakınca geçti🤷♀️
momof3 Asiyes Uyku,aşırı halsizlik,bulantı,sinir mahvetmişti beni gerçekten.11. Haftada kanamam olmuştu günlük ve haftalık iğne (progestan) vuruldu.Daha sonra 20. Haftaya kadar 200 mg hapını kullandım.
Esmabozkurt esraoyku17 bana da tam tersi uykusuzluk yaptı ilk gebeligimde oyle ki gece 2 gibi uyur 6 gibi kalkardım hic uykum olmazdı şimdiki gebeligimde hep uyku hep uyku yaptı cok zor uyanik kaliyorum
esraoyku17 Asiyes süresini hatırlamıyorum ama 1 kutu kullandım oda çok kananam olmamıştı tedbir amaçlı kullandım
Asiyes Deletedmom_5 nasıl kullandınız doktor vajinal fitil olarak dedi endişeliyim bende bu gece başlicam
Deletedmom_5 Asiyes ben ağızdan günde 2 kere alıyodum fitil olarak yan etki görmezsiniz daha rahat olur
Ceylanergen Asiyes ben ⅔ ay kullandım ilk başta kanamam bardı o yüzden ağızdan aldığımda inanılmaz uyku yaptı gözümü açamaz oldum ama fitil olarak kullandığımda rahat ettim
harikaanne Asiyes bende fitil olarak kullanıyorum ve hiçbir yan etkisi yok emin ol. Normalde yutsaydın yan etki yapardı ama fitilde öyle değil 👍🏻
Asiyes Dilara0638 banada o şekil verildi dikkat etmem gereken ne var yani nereye kadar iticem bilmiyorum çok endişeliyim
Zhrafath Dilara0638 aynı şeyi bende yaşıyorum günde iki kere alttan alıyorum yanma vs oluyodu bende ondan oldugunu tahmin etmiştim dr gtmemiştim ama
Seher_yakup_mercimek Asiyes vajinadan kullanıyorum bana bol bol ilaç çıkıyo ağız yoluyla alırsan mide bulantısı baş dönmesi yapar vajinadan kullan dedi doktorum
Dilara0638 Asiyes zaten kolay gidiyor canım ben parmak eldivenler vardı evde onu takıyordum parmağıma birazcık içeri doğru ittiriyordum elimle zaten hemen çözülüyor o bi süre ayağa kalkma yaptıktan sonraki düşmesin ben günde 2 kez kullanıyordum birini gece 12 de yatarken yapıyordum diğerinide öğlen 12de uzanıp öyle yapıyordum
esraoyku17 Asiyes anladım belki de vajinal sizin için daha iyidir . Mideniz bulunmaz ve belki de etkilerini yaşamazsınız . Bol bol dinlenin ayaklarınızı havaya kaldırın kısa sürede geçer inşallah
ilknurbyklb Baş dönmesi uyku mide bulantısı hepsinde çok yoğun yaşadım daha sonra vajinal kullandım doktorumun tavsiyesi üzerine daha rahat oldu yan etkileri azalıyor öyle
Redpepper Vajinal kullanıyorum ben ama yan etki yaşamadım galiba sadece bir kısmı geri akıyor gün boyu çamaşır ıslanması yaşatıyor, normalmiş vücut gereken kadarı alıyormuş zaten
minikprensimmm123 Redpepper Canım böyle su gibi mi ıslanıyor afedersin ortası beyaz kenarları su gibi mi oluyor çamaşırın