eeemiineee 37+4 kontrolümde bebeğin kafa büyüklüğü iki hafta önde gidiyor dedi doktorumuz sorun değil genetik bir durum ama daha da büyürse normal doğum şansını azaltır belli olmaz duradabilir büyüyedebilir dedi bu durumu yaşayan normal doğum yapan var mı ?
Deletedmom_5 eeemiineee Genelde bebğin kafa büyükse normal önermiyor doktorlar çünkü ilk kafa çıktığı için yırtık, kesi daha fazla olabiliyor annede zorlanıyor tabi
Madi eeemiineee bpd kaç yazıyor canım ?Bizimde kafamız 4 hafta öndeydi, geçen hafta 2 haftaya düşmüş çatı muayenesi oldum normal doğum yaparsın dedi doktorum 38+1 olduk bekliyorum 🤷🏻♀️
eeemiineee Deletedmom_5 anormal bi durum yada sıkıntı olmadığını söyledi ama kesiden yırtıktan korkuyorum tabiki kafam çok karışık :(
Deletedmom_5 eeemiineee Doktora bir sorun en iyi o bilir eger normal yapabilirsin sıkıntı olmaz diyorsa yapabilirsiniz :)
eeemiineee Madi bende bugün 38. Haftama girdim bpd ölçüsü olarak bilmiyorum acaba sizde sıvı toplanması mı vardı kafasında ondan mı öyle olmuş
Madi eeemiineee hayır allah korusun sıvı yoktu çok şükür bebeğimin kilosu ve boyuda 2-3 hafta hep öndeydi ama son haftalarda durdu çok şükür 🙏🏻
Madi eeemiineee bizim de 37+2 de bpd 9.64 çıktı normalde 9.4 üstü sezaryene alıyoruz dedi ama çatı muayeneyesinden sonra normal yapabilirsin dedi
eeemiineee Deletedmom_5 annem hastanede yatıyor virüsten muayeneden sonra doğum erken olabilirmiş gibi şeyler duydum bu yüzden istemiyorum 38. Haftama girdim en azından 39. Haftamda muayene etse diye düşünüyorum da
Deletedmom_5 eeemiineee o hiç belli olmuyorki canım benim eltim 35. Haftada muane oldu 41 de dogum yapti