Dryadeniz ilaydamucizem gebelik kolestszi yaşıyorsunuz dr a gidin tahlillernzi yosin bn erkn dogum yptim 33 hftlikkn 3 hfta cktim öldür muyor surunduruyordu
hlnrzmra1807_ 22+3 haftalık gebeyim ellerimin iç kısmı dış kısmı yine aynı şekilde ayaklarımın iç ve dış kısmı inanılmaz kaşınıyor neden oluyor hiç bilemiyorum 😣
Esmagenc Kolestaz olabilir mi canım. Karaciğer değerlerine bir baktır derim ben. Allah kolaylık versin kaşınmak zor gerçekten
Yasedgn Gebelik dönemi cildiniz ile alakalı birşey değilse bu karaciğer enzimlerinizle alakalı ciddiye alınabilecek bir durum sözkonusu olabilir .İhmal etmeden hekiminizle bu durumu paylaşın .Gecmiş olsun inşaallah .Gebelikte kaşıntıyı önemsemeliyiz
Dryadeniz ilaydamucizem acikcasi yapilan tum tedaviler sonucsz kaldi. Kremler ilaclar serumlar asla rahatlatmadi safra asitim si irdaydi sarilik gecirmek uzereydim bebegin gelisimi durdu ben kilo verdim 4 5 kilo kadar uyku uyuyamiyor yemek yiyemiyordum avil denen derumu sabah aksam yiyordum 1 saat dahi rahatlatmadi sarilik gecirme ihtimali ve bebegin gelisimi durdugu icin 33 haftada sezeryana alindim. Kesin veciren bi tedavisi varmi bilmiyorum ama bana asla fayda etmedi dilerm gecer sag saglim bebeğinizi kucaginiza alirsnz