Deletedmom_5 35 hafta olduk bugün. 10-15 dakikada bir kasılmam oluyo ama canımı çok yakıyor 10 saniye civarında sürüyor bu doğum belirtisi olabilirmi ilk hamileliğim.
Sedagmlksz Deletedmom_5 benim de oluyor bol su iç biri yazmıştı su içmediğin ya da az içtiğin günler artıyo cidden. Tabi düzrnliyse çok dr ye de görün canım
Deletedmom_5 Lunaade Ama son 3 saattir düzenli 10-15 dakikada bir oluyor bel ve kasık ağrım yok sadece kasılma ağrısı😐
hlnrzmra1807_ Canım bence doktora görünmeni öneriyorum bende 35+1 yarım saatle başlayıp 5 dakikaya inerek erken doğum yaptım riske atma hastaneye git bir an önce erken müdahale olursa dil altıyla erteleyebilirler doğumu rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin 🌸
Deletedmom_5 hlnrzmra1807_ Amin insallah. Zaten yarın kontrolüm var ilk defa böyle ağrılı kasılma yaşadım ama bel ağrım kasık ağrım falan yok sadece kasılma ağrısı. Sizinde öylemiydi😐
Deletedmom_5 Sedagmlksz çok su içen biriyim günde 1.5-2 litre iciyorum yarın kontrolüm var zaten tesekkür ederim 🙂
Deletedmom_5 hlnrzmra1807_ Yok hayır yani bi akıntı geldi ama sarıydı bende normal akıntı sandım çünkü 1 aydır öyle akıntı geliyor
hlnrzmra1807_ Deletedmom_5 bende nişan ve suyum geldi 2-3 saat sonra belimden kasık ve karnıma doğru yanarak sancılar vurmaya başlamıştı
hlnrzmra1807_ Deletedmom_5 araştırmıştım bazen nişan veya su olmadan da oluyor sanırım doğum sen yine de kendini de yavrunu da riske atma doktorunun numarası varsa hatta bence bir iletişim kur 🌸
hlnrzmra1807_ Deletedmom_5 canım 3 litreye çıkar 2 litre epey az bir su miktarı arkadaşların dediği gibi o da etken olabilir 😕
hlnrzmra1807_ Git canım şimdi sen bence dakika ve sancı şiddetini takip et geçer Allah’ın izniyle rabbim ferahlık kolaylık versin inşallah hiçte korkma herşey güzel ilerleyecek diye düşün 🌸