Hellohayat Bir haftadır hamile olduğumu öğrendim bu uygulamayı çok duyuruldum hemen girdim . Ama postlara bakınca bir batak gibi kimse mutlu değil
Myworld34 Hellohayat çünkü pandemide herkes evde kaldı ve herkes birbirinin her yüzünü gördü bıktı usandı bitti herşey önceden en azından göz ardı edebiliyordu insan şuan öyle değil
Annekus Hellohayat şöyle Bi zamanda hayatı eşi dostu maddiyatı iyi olanın bile mutlu oldugunu düşünmüyorum ya onda var bende yok diye üzülünür ya bende var onda yok diye
Hellohayat Annekus hamile annelerin mutsuzluğu hep dış sebepler para kaynana eş görümce galiba. Yoksa çocuk için tabiki mutluyum mutluyuz
Yenibirannee Hellohayat annelik kolay olsa cennet ayaklar altina serilmezdi dimi ama.. evet gercekten hem heycanli hemde cok zor bir yolculuk annelik.. ki bizler daha basindayiz hamileligin bende 28+4 haftaligim gittikce zorluyor ama sevgiside büyüyor içimde. Ki hepimizin duygu durumu karman corman cok takilma o yuzden 🤣🤣 5 dkmiz 5 dkmizi tutmuyor malesef
Annekus Hellohayat hamilelikle ne kadar ilgisi var bilmiyorum kayınvalidem seker gibi eşim desen gayet iyiyiz bir saglıklı bebe kucagımda digeri karnımda eşimin kazandığı artmıyor ama aratmıyor da şükür ama ben hergün mutlu degilim cünkü hayat toz pembe degil artık bunu herkes görebiliyor cinayet intihar insanların aclıktan ölmesi hasta bebekler cıldırası geliyo insanın bazen
Nefii Hellohayat gözünüz aydın rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin 😊 postlarda tabii ki olumsuzluklar görebilirsiniz ama bütün hamileler aynı değil.Bir de hamilelik çok başka bişey duygu değişimleri fazla olabiliyor 🤷🏻♀️ Bence çok takılmayın tadını çıkarın 😊
Betl Hellohayat burda herkes kimseye anlatamadığı derdini sıkıntısı rahat rahat anlattığı için dert yuvası burası 😄 mutluluk senin içinde dertsiz kimse yok eşin yanında mi bebisin sağlıklı mı mutlusun bana göre.. kaynanam şöyle gorumcem şöyle hangimiz bu zamana kadar annemizle kardeşimizle tartışmadik şimdi bir anda hayatına giren insanlarla mi mükemmel anlascan
Annecik_ Hellohayat bebeğim olacak nasıl mutlu olmam yaaaaaa doğsa da bir öpsemmmm bir sarılsammmmm anne balı 🥰😍
Burcu4135 Hellohayat hamileliğin insallah cok saglıklı devam ederde ileri haftalarda hormonlarının seni nasıl ele gecirdigini anlarsın. 😁 Bazen cok mutsuz, bazen cok mutlu. Kusmalı işemeli, agrılı. Bazen ac bazen tok. Zorlu sürec maalesef.