Beste0636 gulin-35 ben 4 yıllığım zaten yeni gebeyim istediğim kiloya hiç düşemedim üstüne 5 kilo aldım 1.5 yıldır da aynı kilodayım hala çok az yiyorum doktora gittiğimde miden büyümemiş vücudun az yiyecek geldiğini öğrenmiş azı depoluyor dedi gebelik nasıl geçecek bilmiyorum
gulin-35 Beste0636 senın baya olmus olalı bende ıdealıme dusemedım ıkıncı ayda hamıle hamıle kaldım ama yıyorum yanı bayaa 😀dura dura da olsa.dort yıla gore cok almamıssınız ozaman
Esenesen02121 Nurnur95 bende o kilo ile gebe kaldım boyum 1.66 Nurnur95 benim 1.66 73 ile gebe kaldım gebe diyeti yapıyorum şu an 68 e indim hedefim 65 e inip 73 ile doğuma girmek inşallah son aylarda artış olmaz inşallah
Nurnur95 Esenesen02121 ben hani hep 12 kilo diyordum kendime fazlası olmasın gibisinden çok dikkat ettim ama son aylarda aliniyo bu kiloyu alti aydan snra aldım altı aya kadar 3 kilo dört kiloydu
Beste0636 gulin-35 buna da şükür ama yinede 65 idealimdi düsemedim şimdi üstüne de eklenecek sağlıkla gelsin bebişlerimiz de spor yaparız hallederiz insallah 🌸
Beste0636 gulin-35 sizin çok rahat devam eder kilo vermeniz zaten doğumdan sonra da 70 lerde düşersiniz
SutlacimiYedimmiBen ogretmenileoglu 88 ile kaldim 93 ile tamamladim kilolu hamile kaldim ama az kiloyla tamamladim sadece bebeğe gitti kilom
efelettin 78le hamile kaldım 16 haftalığım 76 kiloya düştüm. 85i geçmeden doğuma gitmek istiyorum, inşallah ☺️
Beste0636 gulin-35 düşersiniz ben 58 kilo verdim daha gitmedi gebelik ve doğum dönemimi atlatıyım hayırlısıyla post reset diye bişey var ondan uygulayıp bide spor yapınca mis gibi oluruz🤗
Semanurozgan ogretmenileoglu ben 70 kg dum zayıfladım biraz 62 kg ile hamile kaldım şu an 5+1 günlük hamileyim 63.5 olmuşum 🤭
Gzmm14 ogretmenileoglu Yorumlarda gördüğün kadarıyla yine fazlasıyla kilolu yok. Ben 94 le kaldım canım. 20. Haftadayım 2.5 kilo aldım ama doğuma kaç ile giderim bilmiyorum 😅😅
hhffee ogretmenileoglu İlk gebeliğimde diyetle 70 kg da hamile kaldım doğuma 95 kgla girdim bakalım 2. gebeliğim sürprizle kaldım 81 kg 81.4 falan oluyorum 12+4 inşallah çok fazla kilo almam 😏
gulin-35 Beste0636 baya vermıssınız ya super ben otuz kıloda kaldım 😀duserız ya sporla yuruyus dıkkat edersek tamamdır duydum bende postreset ama hıc bakmadım nasıl oluyor acaba
Beste0636 gulin-35 10 gün boyunca ameliyatın ilk zamanları gibi uyguluyoruz zaten böyle yapınca vücut şaşırıyor kilo verimi başlıyor durduğu zamanlarda hep böyle yapmıştım devam etmişti sizde doğumdan sonra bakarsınız hallolur gider insallah 😊
Eliz34 ogretmenileoglu bnde boy kilo endeksine göre kilolu hamile kaldim 150 boy. 65 kilo ile hamile kaldım… Verdim aldım 75 i gördüm sonra yine verdim 66 şuan 😜 doğuma daha var