ogretmenileoglu İnstagramda bakıyorum herkes ince,burda kilo alımı yazılarına bakıyorum herkes azıcıkmış zaten azıcık da almış,kimse kiloluyken hamile kalmadı mı? Yahut fazlaca almadınız mı?herkes mi instagirl solucan fındık yutmuş gibi dolanıyor?
GLshkrasln ogretmenileoglu ben o inceeciig olanlardan değilim ne yazikki 65 kiloyla hamile kaldım 8. Ayima girdim 79 oldum heralde 90la doguracam🤦🏻♀️😂😂😂😂😂
ftmbcr ogretmenileoglu ben dr kilolu hamile kaldım. 84 ile hamile kaldım 22.haftamda 90 kiloyum. Krşke brnde zayıf olabilsem…
Sultankiz Esra_42gunindi bende 77 kg ile hamile kaldım ama ilk 3 ay 75i gördüm şimdi 4.5 aylık 78.6 🙊😂 ama boyum uzun olduğu için belli olmuyor diyorlar bana göre fazlaa
Ilkim_34 ogretmenileoglu 77 ile hamile kaldım 32. Haftada 85 olmuştum şu an kaç kilo almışım Allah bilir 😀🤣
defnosunannesi_ ogretmenileoglu canim bende 84 le hamile kaldım 86 oldum 25.haftamdayim 2 kilo aldım ama miğde bulantılarım devam ediyor
Snmlhn0 Olmaz olur mu 82yle hamile kaldım şu an 28+4 90 oldum acayip iştahım açıldı 100 ü geçerim rahat 😂
havadk ogretmenileoglu yalnız değilsin bende 80 kiloyla hamile kaldım 22 haftamdayim 86 kiloyum şuan kaçta doğururum bilmem ama çok dua ediyorum kilo almayım diye 😀
Mltm88 ogretmenileoglu Keşke bende fındık yutmuş solucan gibi olsaydım🤣 Diyetle kilo vermişken hamile kaldım ekstra iştahım açıldı diyetide bırakınca çok fazla kilo aldım…22+3 te 13-14 falan aldım 😳😳😳 Yine veririm onu takmıyorum ama yazın çok ağırlaşmaktan korkuyorum yürüyüşe falan başladım nekadar durdurabilirsem artık😍
2cocukannesiiii Bende 78 kilo hamile kaldım şuanda 79um ama önümde çok uzun haftalar var 8. Haftalik bebeğim
Nurnur95 ogretmenileoglu Valalhi 68 ile supriz bir şekilde hamile kaldım 30 haftadayiz 9 kilo aldım. Yani kilolu hamile kaldım 😂
2inciannelik ogretmenileoglu ilk gebeliğimde 74 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim bir sene sonra 23 kilo verdim . Şimdi hamileyim 17 hafta olacağız 55 kiloyum
Beste0636 gulin-35 bende aynıyım 83 ile gebe kaldım 7 haftalığım tüp mideliyim bulantı olursa biraz veririm diyordum oda yok 🤷🏻♀️
minikkusummm Bende 115 kilodan 90 kiloya düsmüstüm hamile oldugumu ögrenince diyeti biraktim birakir birakmazda 3 kilo aldim bile 😅 9+5iz bakalim sekeri birakmayi düsünüyorum nekadar az alirsam okadar iyi