minikyuregim Annesiningulu erik kışın ortasında yeşil erik istedim 😒 bulamadı eşim. aramadi daha doğrusu 😂 ama mevsimi olunca annem 1 koli yolladı sağolsun doydum. oğlum olcakk
Annesiningulu FatoAYKurt benimde bulanmadi kızımda ama ikincisi çok kötü gecti acaba erkekmidir cevrenide varmi benim gibi
busrasahinn Bir tek yeşil badem aserdim ekşi ekşi ama oğlum olacak inşallah ❤️❤️💙💙😍 midem de hiç bulanmadı bu arada 😊😊
FatoAYKurt Annesiningulu diğer hameliginden farkliysa bu bence erkektir çünkü benim bu diğerinden çok farklıydı kizlarimda hastanede yatardim mide bulantisindan hiç bisey yemezdim 9 ay boyunca bunda tam tersi oldu
Meriz Yesil badem erikk turşu tuzlu şeyler hep istedi canim kilo kilo erik yedigimi bilirim oğlum olacak🙏
sudamlasi İki üç hafta mide bulantısı yaşadım başka da yaşamadım karpuz aşerdim kızım olcak inşallah😊 Genelde derler kız hamileliği zor geçer diye ama çok şükür lüx bi hamilelik geçiriyorum😄yani hiiiç alakası yok can çekmesiyle mide bulantısıyla
mucizem61 aşırı mide bulantim kusmalarim oldu ilk zamanlar karpuz ve erik asermistim dört aya kadar daha bi doğru bisey yiyemiştim oğlum olcak allahim nasip ederse
begumge Tatlı da ekşi de aşermedim. Et asla yemezdim etten başka bir şey düşünemez oldum 😄 oğlum oluyor
Esesli begumge benim tek fark ben et yerdim. Hiç kusmadım aşırı bulantım olmadı. Tatlı ekşi aşerdim diyemem ama hep et istedim hala da öyle her gün et türü yesem yerim ve kızım olacak 🤣
BarBeyzazer İlk başlarda acı ekşi çok yedim sonradan tatlıya döndüm çift yumurta ikizlerim olucak 1 kız 1 erkek 😁 bulantı yaşamadım ☺️
Makbuss FatoAYKurt bende iki kizimda cok bulantim oldu bunda cok rahatim sukur ilk baslar uykum cok oluyordu bunda tuzlu domates ve beyaz peynir et cok istior canim baklm neyimiz olacak 😊
Sezen07 Annesiningulu ben inanmıyorum buna hiç ama hiç tatlı yemedim kızım olacak hiç migdem de bulanmadı hep tuzlu şeyler istedi canım 🌹💞