Srfyldrm Kızlar 34 haftadayız. Özellikle gece uyandıgımda her iki elimde parmak ve eklemde uyuşma karıncalanma acı oluyo. Yuzuk parmağımı gece kapatırken zorlandım. Gün içerisinde acısı devam ediyo. Yaşayan varmı
Gulce5038 Srfyldrm yaşadım doktor gebelerde sık yasadıgımız bi durum dedi uyutmayan bi agrıydı kolum agryodu damarımı cekiolar diyodum ilerleyen haftada neden olur bılmıyorm ama bende 14. Haftada oldu
Ssssss Srfyldrm kolunuzun üstüne yaptığımız için sanırım bende de çok oluyor. gün içinde de ödemeden ellerimi kapatirken zorlanıyorum ve hafif bir ağrı da oluyor.
Miababe Srfyldrm benimde 35. Hafta itibariyle başladı şuan da 38iz şiddeti artarak devam ediyor doğumu bekliyorum sabırsızlıkla inş geçer 🤲 yavrumu tutamamaktan korkuyorum elim o boyutta uyuşuk😞
yarencaliskan Srfyldrm benimde oluyor malesef hatta yarın doktora sorucam en çok sağ el işaret ve orta parmağımda oluyor
Lilo Ben el bileklerimde yaşıyorum bu durumu bir haftadır. Once sol el bileğimde başladı sonra sağda da oldu. Aci cekiyorum açılana kadar.
Gulce5038 Doktorum el bilek splinti verdi o cok rahatlatıyodu gece yasarsınız bu durumu dedi gece takın dedi hakikaten rahatlamıstım
Halimeo Bende bu konu yüzünden bu sabah post açtım kizlar tuzlu tukemiyorum tatli şeyler aseriyorum çok ama sabah 6 gibi falan elim uyuşuyor karincalasiyor elimi sıkamıyorum ayaklarda balon gibi sis oluyor yani tek çare doktora gitmek
HavvaMerve Srfyldrm Gün içinde hiç bir şey yok ama gece inanılmaz sancıyor parmaklarım agrıyor uyuşuyor 🤦🏻♀️ Masaj yapıyorum bir etki de etmiyor artık buz koyuyorum ellerime biraz o rahatlatıyor
Aysenaltnts 15 gündür benimde öyleydi doktoruma sordum karpel tünel sendromu dedi elim kolum ağrıyodu yemek yapmak bile çok zordu yavas yavas düzelmeye basladı geçmiş olsun⚘
MLB Srfyldrm 14. haftada olmuştu bende doktorum magnezyum verdi sabah akşam iç dedi anında kesildi eğer kullanmıyorsanız magnezyum eksikliğiniz olabilir.Sağlıklı günler💐