Linam6868 Hayırlı aksamlar kizlar bugün midem bulaniyor ve fazla hareket etmedi 2 3 gün öncede katı beyaz akıntı geldi dktr yazdim dktr hareketlerin de azalma olursa nst ye gel dedi 2 3 günden beri de belim ara ara ağriyor doğum yakın mı acaba
uykusuz1parol Linam6868 Bende de oluyordu o akıntı ve bir haftadır belime ağrılar giriyor kasıklarıma giriyor ama olan birşey yok henüz🙃
uykusuz1parol Linam6868 Hatta şuan bile 5 dakika kadar önce kasıklarıma acayip bi ağrı girdi biraz sürdü şimdi belim ağrıyor
lily-11 Linam6868 aynı şikayetle dün acile gittim mide bulantısı ağrı hareket azalması hepsi bir arada olunca erken doğum riskim de var o yüzden gittim ama enfeksiyonsdan şüphelendiğim için idrar tahlili de yaptırdım ve enfeksiyon çıktı :/ ihmal etmeyin hastaneye gidin derim
Linam6868 uykusuz1parol Rabbim hepimize hayırlı kolay normal doğumlar nasıp etsin insaAllah sağlıkla sihhatle kucagimiza alalım yavrularımızı insaAllah
Esra_42gunindi 35+3üz benimde sağ kalçamda öyle bi ağrı var ki topallıyorum resmen benimkinin de hareketleri azaldı eskiye göre ve çok toplanmaya başladı 🙄